Beyaz ekran kartı önerisi

FurkanGen4

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2018
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Personel
İki ekran kartı arasında kaldım. Hangisi ekran kartı daha güçlü ve bu seçtiğim parçalar birbiriyle uyumlu mu haberdar ederseniz sevinirim. Teşekkürler. bütçe(100k)
-
-
-
-
-
-
-
-
 
Son düzenleme:
İki ekran kartı arasında kaldım. Hangisi daha güçlü ise onu tercih edeceğim ve bu seçtiğim parçalar birbiriyle uyumlu mu haberdar ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
-
-
-
-
-
-
-
-
Toplam bütçen nedir max? Monitör dahil mi bütçeye?
 
Hayır uyumlu değil, işlemci AM5 soketli lakin senin anakartın AM4 soket destekliyor yani işlemciyi takamazsınız. RAM'leri DDR5 almışsınız lakin anakartınız DDR4 destekliyor. Bunları değiştirmeniz gerekiyor. Ya anakartı ya da ekipmanları değiştireceksiniz. Yani bu anakartı kullanacak iseniz AM4 işlemci ve DDR4 bir RAM almanız gerekli.
 
Toplam bütçen nedir Max? Monitör dahil mi bütçeye?

Monitör dahil değil sadece kasaya ihtiyacım var bütçeye gelirsek hesaplamadım.

Hayır uyumlu değil, işlemci AM5 soketli lakin senin anakartın AM4 soket destekliyor yani işlemciyi takamazsınız. RAM'leri DDR5 almışsınız lakin anakartınız DDR4 destekliyor. Bunları değiştirmeniz gerekiyor. Ya anakartı ya da ekipmanları değiştireceksiniz.

Beyaz bir anakart önerir misiniz rica etsem.
 
Monitör dahil değil sadece kasaya ihtiyacım var bütçeye gelirsek hesaplamadım.

Beyaz bir anakart önerir misiniz rica etsem.

Hocam bir bütçe belirmemişsiniz, donanımlar birbiriyle uyumsuz. Renkten daha önemlisi özellikler birbiri ile uyuşmuyor. Bir değişiklik yapmanız gerekli bütçeye göre AM5 mi yoksa AM4 mü toplayacaksınız? Benim beynim yandı şahsen.
 
İki ekran kartı arasında kaldım. Hangisi ekran kartı daha güçlü ve bu seçtiğim parçalar birbiriyle uyumlu mu haberdar ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
-
-
-
-
-
-
-
-

Anakartı değiştirin 4070 Ti 3080 Ti daha güçlü bir kart ve nesil olarak 4070 Ti daha iyi bir kart.
 
Dostum bütçe maksimum 100k tek istediğim tamamen beyaz bir kasa olması.

100k ya 4080'li PC toplanır.

100K'ya 4090 bile toplanır hocam.

Düzeltme piyasada doğru düzgün 4090 kalmamış. Normalde 60K'den bulunabiliyor olması gerek amamin 70'e var onlar da beyaz değil yani mecbur 4080 toplanacak.

4090 aşırıya kaçar hocam 2K da bile darboğaz yapan bir kart.
 

Geri
Yukarı