Ben de siyah olanı kullanıyorum ama beyazı için sigara kullanan biri sigara dumanı yüzünden beyaz yüzeylerin sarardığını söylemişti. Eğer sigara kullanıyorsan siyah olanını al.Beyaz G733 almayı düşünüyorum. O fiyat bandında önerebileceğiniz başka kulaklık var mı?
Hocam aldim ama kafa Bandı çok sıkı bu yüzdende kafama baskı yapiyo tahmini ne zamana gevşer?Ben de siyah olanı kullanıyorum ama beyazı için sigara kullanan biri sigara dumanı yüzünden beyaz yüzeylerin sarardığını söylemişti. Eğer sigara kullanıyorsan siyah olanını al.
Yada onun yerine Steelseries Arctis Nova 5 alabilirsin. Onda hızlı şarj özelliği var 15 dakika şarjda 6 saat kullanım sağlıyor ve 60 saat şarjı gidiyor. G733'de hızlı şarj özelliği yok ve yaklaşık 20 saat pil ömrü var.
memnun musunuzHocam aldim ama kafa Bandı çok sıkı bu yüzdende kafama baskı yapiyo tahmini ne zamana gevşer?
Kafa bandını çıkartıp fazla abartmadan çektim daha da rahatladı almayı düşünüyorsanız aldiktan sonra g hubdan ayar yapmanız lazım defoult ayarlarda çok boğuk ses veriyor. Tavsiye ederimmemnun musunuz
benim için önemli olan noktasal ses kasmak. bunu verebilir mi bu kulaklıkKafa bandını çıkartıp fazla abartmadan çektim daha da rahatladı almayı düşünüyorsanız aldiktan sonra g hubdan ayar yapmanız lazım defoult ayarlarda çok boğuk ses veriyor. Tavsiye ederim
Benim için önemli olan noktasal ses kasmak. Bunu verebilir mi bu kulaklık
Kötüleyen cok var ondan korktum yaniVeriyor hocam veriyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.