mertz93
Femtopat
Bu bütçede sıklıkla önerilen bir model https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,928000447.html
Alıyorum teşekkür ederim
Bu bütçede sıklıkla önerilen bir model https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,928000447.html
Alıyorum teşekkür ederim
Alıyorum teşekkür ederim
Hocam eğer almadıysanız bir göz atmanızı öneririm. Bu markanın mouseunu kullanıyorum ve bu model de bayağı övülüyor malzeme kaliteleri genel olarak çok üst seviye.
![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
ATK qc olarak berbat ayrıyeten MCU olarak daha kotu bir model. Yapı kaliteside daha iyi Aula'nın.
Alt modellerde nordic yok hocam. Hisilicon kullanılıyor alt modellerde.MCU olarak da Nordic 52840 daha iyi ne kullanılabilirdi?
Ürün Wraith tarafından tedarik ediliyor ki herhangi bir problemde başın ağrımadan ilgileniyorlar QC çok da önemli değil zaten değişimi oluyor. MCU olarak da Nordic 52840 daha iyi ne kullanılabilirdi? Ki mouse benim kullandığım F1 Pro Max modeli ile aynı buz kaplamaya vs sahipmiş bence gayet kaliteli ki yorumları da bunu gösteriyor.
Sipariş ettim bile hocam teşekkür ederim uğraşınız içinHocam eğer almadıysanız bir göz atmanızı öneririm. Bu markanın mouseunu kullanıyorum ve bu model de bayağı övülüyor malzeme kaliteleri genel olarak çok üst seviye.
![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bir yorumlarına da göz atın isterseniz dediğim gibi herkes memnun kalmış X1 SE modelinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.