Beyaz Gaming mouse önerisi

Alıyorum teşekkür ederim

Hocam eğer almadıysanız bir göz atmanızı öneririm. Bu markanın mouseunu kullanıyorum ve bu model de bayağı övülüyor malzeme kaliteleri genel olarak çok üst seviye.

Bir yorumlarına da göz atın isterseniz dediğim gibi herkes memnun kalmış X1 SE modelinden.

Hocam eğer almadıysanız bir göz atmanızı öneririm. Bu markanın mouseunu kullanıyorum ve bu model de bayağı övülüyor malzeme kaliteleri genel olarak çok üst seviye.

ATK qc olarak berbat ayriyeten MCU olarak daha kotu bir model. Yapı kaliteside daha iyi Aulanın.

ATK qc olarak berbat ayrıyeten MCU olarak daha kotu bir model. Yapı kaliteside daha iyi Aula'nın.

Ürün Wraith tarafından tedarik ediliyor ki herhangi bir problemde başın ağrımadan ilgileniyorlar QC çok da önemli değil zaten değişimi oluyor. MCU olarak da Nordic 52840 daha iyi ne kullanılabilirdi? Ki mouse benim kullandığım F1 Pro Max modeli ile aynı buz kaplamaya vs sahipmiş bence gayet kaliteli ki yorumları da bunu gösteriyor.

Ürün Wraith tarafından tedarik ediliyor ki herhangi bir problemde başın ağrımadan ilgileniyorlar QC çok da önemli değil zaten değişimi oluyor. MCU olarak da Nordic 52840 daha iyi ne kullanılabilirdi? Ki mouse benim kullandığım F1 Pro Max modeli ile aynı buz kaplamaya vs sahipmiş bence gayet kaliteli ki yorumları da bunu gösteriyor.

MCU olarak Nordic mi kullanıyor sence 😀. HiSilicon Nearlink kullaniyor X1 SE ve S modelleri. Kaplama olarakta pazarlama stratejisi, bir kaplamasi yok desek yalan bile olmaz. QC gayet onemli. Tekrar tekrar garantiyle ugrasmaya degmez. Ayriyeten HiSilicon MCU modellerde takilma ve baglanti kopma sorunlari var ATK hala cozemedi tam olarak bunlari. Firmware update bekle dur.

Bir yorumlarına da göz atın isterseniz dediğim gibi herkes memnun kalmış X1 SE modelinden.
Sipariş ettim bile hocam teşekkür ederim uğraşınız için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı