Beyaz Kurt gerçekte kimdir?

Beyaz Kurt yarım milyon aboneye sahip ve Türk gençlerinin yakından takip ettiği bir insan. Ama hiç gerçek adı veya yüzünü göremedim. Discord kanalına gitmedim ancak ufak bir Google aramasıyla baktım ve hiçbir sonuç yok. YouTube'da emreyeniceri90 gibi bir Gmail hesabı var ve emre yeniçeri ismini aratınca fitness yapan bir abimiz karşımıza çıkıyor. Ancak biraz daha bakınca bir LinkedIn hesabı buldum. Belki o olabilir diye düşünüyorum. Umarım aslında göz önünde olup benim hatamdan dolayı boşa araştırıp saçmalamışımdır.

Growtopia oyuncusu.

Beyaz Kurt yarım milyon aboneye sahip ve Türk gençlerinin yakından takip ettiği bir insan. Ama hiç gerçek adı veya yüzünü göremedim. Discord kanalına gitmedim ancak ufak bir Google aramasıyla baktım ve hiçbir sonuç yok. YouTube'da emreyeniceri90 gibi bir Gmail hesabı var ve emre yeniçeri ismini aratınca fitness yapan bir abimiz karşımıza çıkıyor. Ancak biraz daha bakınca bir LinkedIn hesabı buldum. Belki o olabilir diye düşünüyorum. Umarım aslında göz önünde olup benim hatamdan dolayı boşa araştırıp saçmalamışımdır.
sırf aynı kişi olduğumuz için bu sırrı söyleyeceğim nerden öğrendiğimi sorma bunu nerdeyse kimse bilmiyor ama beyaz kurtun gerçek ismi emre yeniçeri.

Arıyor musun hala?

Son düzenleme:
Düşündüm de burada paylaşmadan önce izin almak daha doğru olur. Gösterdim ama ne olur ne olmaz izin alarak göstermek daha iyi olur.

Kanka bence buradan açık açık paylaşmak kötü olur. Tabii izin alıp bana özelden açıklarsan iyi olur.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-19 230706.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-19 230706.png
    206,5 KB · Görüntüleme: 456

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı