Beyaz Kurt gerçekte kimdir?

Düşündüğüm gibi biriymis. Yakışıklıda. Umarım sorun olmaz fotoğraf.
Sanmıyorum. Zaten kendi videosunda da açıkça göstermiş olduğu bir kısımda. Bir kişi de onu shorts olarak yüklemiş. Beyaz Kurt'un kendi videosunda da, yüzün sansür yemeden önceki yeri de belli. Bence sıkıntı yaratacak olsaydı, kendi videosunu silerdi. Ek bilgi vereyim, soyadı Yeniçeri değil. Kendisi küçük yaşta Osmanlı'yı merak ettiği için Yeniçeri soyadını mail adresine eklemiş. Yani mail de küçük yaşta açılmış. Gerçek soyadı da belli değil. Sadece isminin Emre olduğunu biliyoruz. Yüzünün sansür yemeden önce ki yer 27. saniyede görünüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yani izin alamadım cevap vermedi. Ama bir videoda gördüm zaten apaçık da ortada. Silmemiş yüzünü.

Kaldırdı yüzünü.

Düşündüğüm gibi biriymis. Yakışıklıda. Umarım sorun olmaz fotoğraf.

Sanmıyorum. Zaten kendi videosunda da açıkça göstermiş olduğu bir kısımda. Bir kişi de onu Shorts olarak yüklemiş. Beyaz Kurt'un kendi videosunda da, yüzün sansür yemeden önceki yeri de belli. Bence sıkıntı yaratacak olsaydı, kendi videosunu silerdi. Ek bilgi vereyim, soyadı yeniçeri değil. Kendisi küçük yaşta Osmanlı'yı merak ettiği için yeniçeri soyadını mail adresine eklemiş. Yani mail de küçük yaşta açılmış. Gerçek soyadı da belli değil. Sadece isminin emre olduğunu biliyoruz. Yüzünün sansür yemeden önce ki yer 27. saniyede görünüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam sen bu kadar bilgiyi nereden öğrendin acaba?

Ben fark ettim. Video alarak önce buldum. Sonra buraya videosunu atacaktım ama sunucu işlemedi. Ben de ekran görüntüsü attım.

Hocam aslında 24 Nisan'da birisi fark etmiş ama TikTok videosu kaldirilmis. Ama bence beyazkurt kaldırmamışdir öyle olsa YouTube videosunu da kaldirirdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-29-19-01-22-571_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-29-19-01-22-571_com.android.chrome.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 140
Hocam aslında 24 Nisan'da birisi fark etmiş ama TikTok videosu kaldirilmis. Ama bence beyazkurt kaldırmamışdir öyle olsa YouTube videosunu da kaldirirdi.
Olabilir, ben YouTube'da gördüm.

Son düzenleme:
Konuyu hortlatıyorum ama neredeyse 2.5 aydır video atmıyor tutuklandı mı acaba?

Sadece Peno'dan tek farkı bazen araya fikir atıyo olması. Yoksa "arkadaşlar tecavüz kötüdür bence hepimiz iyi olalım!" tarzı genelgeçer düşünceler paylaşan ve ergen tayfadan para kazanan biri. Özgün düşünceleri olan bir kanal değil çoğu eleştiri kanalı gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı