Beyaz Pudding Keycaps Önerisi

Bu Temu'da attığım MageGe, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Siyah puding çok kötü bence.

Amazondan şu seti buldum, çok iyi bir set her ölçüde var nerdeyse önce müşteri hizmetlerine yazdım sorun olur mu geçer mi diye bazen 2000tlye kadar inisiyatif alıp geçirebiliyorlar dedi. Ben de tuştur plastiktir sonuçta 100 lira için geçirirler diye düşündüm zaten satıcı ve gönderici de amazon germany'di. Ürün gümrüğe gelmeyi geç daha kargoya verilmeden amazon tarafından iptal edildi. Madem 30 euroyu geçiyor diye iptal ediyorsunuz amazon germanynin ürünlerini ne diye tr hesabında prime logolu en üstte gösteriyorsunuz. Linkteki ürün gibi varsa atabilecek var mı? Bakınıp duruyorum denk gelemedim henüz

@KafadanKontak cherry profile diyor hocam uygun mudur bizim klavyeye bu. Vallahi kafayı yemek üzereyim bi plastik bulmak bu kadar zor olabilir mi ya

Son düzenleme:

Uygun değil hocam, bazı tuşlar eksik.

Uygun değil hocam, bazı tuşlar eksik.
Peki üstte attığım 165 tuşlu det gibi bi ürün yok mu hocam hiç trde almanyada ulu amerikada muhteşem çinde vazgeçicem yoksa bu sevdadan

Temudaki ürünü aldığımda uyacak mı peki alıcam yoksa
Temusa alt tuşlar hariç hepsine alternatif koymuşlar. Uymayacaktır.

Uyacak hocam, yorumlara birisi ABS yapısında olduğunu söylemiş, ABS ve PBT farkı diye bir araştır farklarını öğren ona göre al.
ABS genelde boya kaplamalı ve düz bir yüzye sahip olur, yağ tutar ve aşınmaya müsaittir. PBT malzeme olarka daha sağlamdır, aşınmaya ve el yapına dayanıklıdır. Ayrıca PBT Doubleshot olursa eğer dış plastik ve iç harfler iki ayrı kalıp şeklinde üretilir. PBT kalınlığı da yeterliyse ışığı harflerin etrafından sızdırmaz.

Temusa alt tuşlar hariç hepsine alternatif koymuşlar. Uymayacaktır.

Uyuyor hocam, neresi uymuyor.

En büyük fark da ses farkı, onun için uyarı yapayım dedim. Sesi değişiyor klavyenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…