Beyaz Pudding Keycaps Önerisi

Evet. Mesela ben moa seviyorum. Genişlik standarttır genelde ama kimisi üste doğru daralır kimisi köşeleri yuvarlak olur falan. Cherry ve OEM genelde sık tercihe diliyor veya klavyelerde standart geliyor.

Eki Görüntüle 2448417

Hocam o kadar video çekmişler fakat pudingin esas olayı olan ışıklı halini göstermemişler. Ucuz olanlardan veya fotoğrafsız yorumlu olanlardan kaçınmak lazım çünkü malzemeleri çok ince oluyor ve ışık sızdırıyor. Yani karanlıkta kötü bir görüntüsü oluyor. Genelde beyazlarda sızıyor yani. Siyahlar bir nebze daha iyi.

Bu Temu'da attığım MageGe, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Siyah puding çok kötü bence.

Amazondan şu seti buldum, çok iyi bir set her ölçüde var nerdeyse önce müşteri hizmetlerine yazdım sorun olur mu geçer mi diye bazen 2000tlye kadar inisiyatif alıp geçirebiliyorlar dedi. Ben de tuştur plastiktir sonuçta 100 lira için geçirirler diye düşündüm zaten satıcı ve gönderici de amazon germany'di. Ürün gümrüğe gelmeyi geç daha kargoya verilmeden amazon tarafından iptal edildi. Madem 30 euroyu geçiyor diye iptal ediyorsunuz amazon germanynin ürünlerini ne diye tr hesabında prime logolu en üstte gösteriyorsunuz. Linkteki ürün gibi varsa atabilecek var mı? Bakınıp duruyorum denk gelemedim henüz

@KafadanKontak cherry profile diyor hocam uygun mudur bizim klavyeye bu. Vallahi kafayı yemek üzereyim bi plastik bulmak bu kadar zor olabilir mi ya

Son düzenleme:
Amazon'dan şu seti buldum, çok iyi bir set her ölçüde var neredeyse önce müşteri hizmetlerine yazdım sorun olur mu geçer mi diye bazen 2000TL'ye kadar inisiyatif alıp geçirebiliyorlar dedi. Ben de tuştur plastiktir sonuçta 100 lira için geçirirler diye düşündüm zaten satıcı ve gönderici de Amazon Germany'di. Ürün gümrüğe gelmeyi geç daha kargoya verilmeden Amazon tarafından iptal edildi. Madem 30 euroyu geçiyor diye iptal ediyorsunuz Amazon Germany'nin ürünlerini ne diye TR hesabında Prime logolu en üstte gösteriyorsunuz. Linkteki ürün gibi varsa atabilecek var mı? Bakınıp duruyorum denk gelemedim henüz.

@KafadanKontak Cherry profile diyor hocam uygun mudur bizim klavyeye bu. Vallahi kafayı yemek üzereyim bir plastik bulmak bu kadar zor olabilir mi ya.

Uygun değil hocam, bazı tuşlar eksik.

Temudaki ürünü aldığımda uyacak mı peki alıcam yoksa
Temusa alt tuşlar hariç hepsine alternatif koymuşlar. Uymayacaktır.

Uyacak hocam, yorumlara birisi ABS yapısında olduğunu söylemiş, ABS ve PBT farkı diye bir araştır farklarını öğren ona göre al.
ABS genelde boya kaplamalı ve düz bir yüzye sahip olur, yağ tutar ve aşınmaya müsaittir. PBT malzeme olarka daha sağlamdır, aşınmaya ve el yapına dayanıklıdır. Ayrıca PBT Doubleshot olursa eğer dış plastik ve iç harfler iki ayrı kalıp şeklinde üretilir. PBT kalınlığı da yeterliyse ışığı harflerin etrafından sızdırmaz.

Uyuyor hocam, neresi uymuyor.

ABS genelde boya kaplamalı ve düz bir yüzye sahip olur, yağ tutar ve aşınmaya müsaittir. PBT malzeme olarka daha sağlamdır, aşınmaya ve el yapına dayanıklıdır. Ayrıca PBT doubleshot olursa eğer dış plastik ve iç harfler iki ayrı kalıp şeklinde üretilir. PBT kalınlığı da yeterliyse ışığı harflerin etrafından sızdırmaz.

En büyük fark da ses farkı, onun için uyarı yapayım dedim. Sesi değişiyor klavyenin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı