Beyaz sisteme hangi renk mouse pad yakışır?

Arkadaşlar, klavyem ve farem beyaz. Toplayacağım kasa ve içindeki parçalar da Full beyaz olacak. Kısaca Full beyaz bir setup hayal edin. Sizce bu kombinasyonda nasıl bir mouse pad iyi gider? Ve klavyeyi de kaplayacak büyüklükte mouse pad düşünüyorum.

Hangi sistemi toplayacağınızı yazabilme imkanınız var mı bende beyaz sistem toplamayı düşünüyorumda.
 
Hangi sistemi toplayacağınızı yazabilme imkanınız var mı bende beyaz sistem toplamayı düşünüyorumda.







https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...5-6000j3040g32gx2-tz5nr-fiyati,198485687.html (ramlerin siyah olmasının sebebi anakartın uyumluluk listesinde beyaz ramler yok. o yüzden risk almaya değmez.)

ekran kartını bu yıl sonunda rtx 5090 alacam. İşlemciyi de amd'nin yıl sonu çıkaracağı 9000x3d olarak satın alacam. Kısaca planım böyle hocam.


Bütçeniz uygunsa Wraith markasının mousepadleri bayağı güzel gözüküyor. Onlara bakmanızı öneririm.
Bütçe sınırsız da wraith'deki mousepadlar klavyeyi kapsayacak kadar büyük değil sanırım.
 
Klasse, Porge ve Xrades gibi markaların ürünlerine bak. Lakin aşırı kalite beklememek lazım, fiyatları belli sonuçta.
Steelseries gibi markaların o boyutta mousepadleri var lakin fiyat farkını hak edecek bir kalite sunmuyorlar.
Çok performans beklemiyorsanız çok fazla para vermeye gerek yok. Diğer türlü Large boyutta bir mousepad bakmak çok daha mantıklı.
Zaten en kaliteli Large mousepadlerin fiyatı 50€ civarına denk geliyor. 90x40 boyutunda olunca 100€ civarına kadar çıkıyor fiyatı.
 







https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...5-6000j3040g32gx2-tz5nr-fiyati,198485687.html (RAM'lerin siyah olmasının sebebi anakartın uyumluluk listesinde beyaz RAM'ler yok. O yüzden risk almaya değmez.)

Ekran kartını bu yıl sonunda RTX 5090 alacağım. İşlemciyi de AMD'nin yıl sonu çıkaracağı 9000x3D olarak satın alacağım. Kısaca planım böyle hocam.


Bütçe sınırsız da Wraith'deki mousepadlar klavyeyi kapsayacak kadar büyük değil sanırım.

İlla bulursun Wraith esport ve resmi olarak ikiye ayrılıyor. Bulacağını düşünüyorum. Ayrıca bütçen varmış Wraith'in kaliteli mouse skratezleri var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı