Beyond Two Souls 2 çıkacak mı?

Hmm, şimdi siz böyle yazınca düşündüm de biraz acaba Zoey'in hikayesine nasıl bir kılıf bulacaklarda ikinci oyunda o hikaye üzerinden gidecekler acaba?

Hmm, şimdi siz böyle yazınca düşündüm de biraz acaba Zoey'in hikayesine nasıl bir kılıf bulacaklarda ikinci oyunda o hikaye üzerinden gidecekler acaba?
Ruhlar ve insanların evreninin arasındaki kapak açılmıştı sonlarda. Jodie de orayı kapattığı için Zoey etkilenmiş olabilir falan filan diye geçiştirirler. Eğer oyun çıkarsa illa ki buna bir kılıf uydururlar yani.

Kanka hayatımda böyle bir oyun daha önce oynamamıştım aşık oldum oyuna bitirdikten sonra derin bir boşluğa düştüm halbuki hiç duygusal falan da değilimdir anlamadım ne yapacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka hayatımda böyle bir oyun daha önce oynamamıştım aşık oldum oyuna bitirdikten sonra derin bir boşluğa düştüm halbuki hiç duygusal falan da değilimdir anlamadım ne yapacağım
İkinci oyunu çıksa da bizi o boşluktan çekip çıkarsa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…