Beyond: Two Souls alınır mı?

Onların konusu nedir hocam?
Heavy rain konusu: kurbanlarını yağmur suyu kullanarak boğan ve Origami Katili olarak adlandırılan bir seri katilin gizemi ile ilgili dört ana karakter bulunmaktadır.

Detroit konusu: Oyun Kara, Connor ve Markus adlı üç androidin hikâyesine odaklanmaktadır. Hizmet androidi olan Kara, bakıcı android Markus kendisini androidlerin özgürlük mücadelesine adamış, Connor ise bilinç sahibi androidleri avlamak üzere görevlendirilmiştir.

Heavy rain konusu: kurbanlarını yağmur suyu kullanarak boğan ve Origami Katili olarak adlandırılan bir seri katilin gizemi ile ilgili dört ana karakter bulunmaktadır.

Detroit konusu: Oyun Kara, Connor ve Markus adlı üç androidin hikâyesine odaklanmaktadır. Hizmet androidi olan Kara, bakıcı android Markus kendisini androidlerin özgürlük mücadelesine adamış, Connor ise bilinç sahibi androidleri avlamak üzere görevlendirilmiştir.
Bu oyunlar bağlantılı mı peki?

Oyunu bugün bitirdim, şu ana kadar oynadığım en sağlam oyunlardan biriydi. Detroit'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bunun üstüne RDR2 oynayacağım bakalım fikrim değişecek mi :D

2 günde bitirdim yaklaşık 12 saat sürdü ve 1 dakika bile sıkılmadım. Oynadığım en iyi oyundu bence The Last Of Us'dan da iyiydi oynamayan hayatından çok şey kaybeder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı