Selamlar, Beyond: Two Souls başladım ama şu ana kadar alakasız görevlere gidiyorum. Özel gücümü kullanarak bir şeyler yapıyorum. Bu oyunun hikayesi ne tam olarak?
Şu anda bir biri ile hiç alakalı olmayan görevler ile Aiden'i kullanarak bir şeyler yapıyorum. 10 saat böyle geçecekse sileceğim. Özellikle bu forumda çok abartıldığını gördün oynadığım en iyi hikayeli oyun felan diyorlardı. O yüzden başladım.Doğarken anne karnında ikiz erkek kardeşinizi kaybediyorsunuz ve doğduğunuzdan beri bu erkek kardeşinizle aranızda bir bağ oluyor. Bu ruh, olağanüstü güçlere sahip bir ruh ve sizi her şeyden koruyor, savunuyor, kıskanıyor... Oyun boyu bu ruhla maceralar yaşıyorsunuz. Oyunun sonunda ise size 2 tane seçenek sunuyor, seçtiğiniz karara göre oyun bitiyor.
Oyunu düzgün sırayla mı yoksa yapımcının kurduğu sırayla mı oynuyorsunuz?Selamlar, Beyond: Two Souls başladım ama şu ana kadar alakasız görevlere gidiyorum. Özel gücümü kullanarak bir şeyler yapıyorum. Bu oyunun hikayesi ne tam olarak?
Hangi kısımdasınız?Şu anda bir biri ile hiç alakalı olmayan görevler ile Aiden'i kullanarak bir şeyler yapıyorum. 10 saat böyle geçecekse sileceğim. Özellikle bu forumda çok abartıldığını gördün oynadığım en iyi hikayeli oyun felan diyorlardı. O yüzden başladım.
Evet ama oynadığım en iyi hikayeli 5 oyuna girer denecek kadar da iyi değil gibi(bu forumda bu oyunla ilgili gördüğüm her mesaj böyle)@yigitbil1 Oyunun sonlarına doğru öğrendiğimiz birşeyi bence "Az Spoiler" diyemeyiz.
Oyunu düzgün sırayla mı yoksa yapımcının kurduğu sırayla mı oynuyorsunuz?
Hertürlü kısaca: Karakterin özel güçleri olan Aiden diye bir dostu var ve ailesi karakterimizin bu garip dostu yüzünden bilim tesisine bırakıyor. Bilim tesisinde de Willem Dafoe, bize hem babalık hemde üstümüzde deneyler yaparak ruhlar alemini araştırıyor.
Zamanla karakterimiz büyüyor, başka insanlarla tanışıp, farklı maceralara çıkıyor.
Aiden ise başlı başına bir şahıs. Sizin isteğinize göre ılıman veya saldırgan olabiliyor.
Hangi kısımdasınız?
Şu anda CIA ajanı görevinden sonraki bölümdeyim. Oyunun normal hikayelisini oynuyorum. Düzgün sıra oluyor o herhalde. Kronolojik oynamıyorum@yigitbil1 Oyunun sonlarına doğru öğrendiğimiz birşeyi bence "Az Spoiler" diyemeyiz.
Hertürlü kısaca: Karakterin özel güçleri olan Aiden diye bir dostu var ve ailesi karakterimizin bu garip dostu yüzünden bilim tesisine bırakıyor. Bilim tesisinde de Willem Dafoe, bize hem babalık hemde üstümüzde deneyler yaparak ruhlar alemini araştırıyor.
Zamanla karakterimiz büyüyor, başka insanlarla tanışıp, farklı maceralara çıkıyor.
Aiden ise başlı başına bir şahıs. Sizin isteğinize göre ılıman veya saldırgan olabiliyor.
Hangi kısımdasınız?
Ona birşey diyemem. En tepe oyunlardan biri değil zaten ama "A katmanı" var bencede.Evet ama oynadığım en iyi hikayeli 5 oyuna girer denecek kadar da iyi değil gibi
Dağınık şekil oluyor o. Oradan oraya atlayıp duruyor oyun o şekilde. Şahsen bende öyle bitirdim ama ozamanda oyunun temposu saçmalıyor.Şu anda CIA ajanı görevinden sonraki bölümdeyim. Oyunun normal hikayelisini oynuyorum. Düzgün sıra oluyor o herhalde. Kronolojik oynamıyorum
Spoiler değil ki bahsettiğim şey. Zaten spoiler içermediği için de az spoilerlı diye ekledim.@yigitbil1 Oyunun sonlarına doğru öğrendiğimiz birşeyi bence "Az Spoiler" diyemeyiz.
Hangi kısımdasınız?
Oyun yan görevi olan bir oyun değil ki, zaten hikayeler birbiri arkasına ilerleyen bir oyun. Alakalı olmayan bir görev diye bir şey söz konusu değil yani. Açık dünya mı bekliyordunuz oynamadan önce?Şu anda bir biri ile hiç alakalı olmayan görevler ile Aiden'i kullanarak bir şeyler yapıyorum. 10 saat böyle geçecekse sileceğim. Özellikle bu forumda çok abartıldığını gördün oynadığım en iyi hikayeli oyun felan diyorlardı. O yüzden başladım.
Oyunun sonlarına kadar hiçbir fikrim yoktu benim.Spoiler değil ki bahsettiğim şey. Zaten spoiler içermediği için de az spoilerlı diye ekledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.