Beyond: Two Souls hikayesi ne?

Oyunun olayı bu zaten, doğa dışı bir varlıkla bağlantın bulunuyor. Bölümleri bu varlıkla eş zamanlı oynayarak geçiyorsun. Bu özelliklerle hayata gelmiş bir karakterin başından geçen olaylar. Bu gücün ona getirdiği zorlukları anlatıyor genel olarak. Bende yeni başladım ve biraz oynadım. Güzel bir oyun.

Selamlar, Beyond: Two Souls başladım ama şu ana kadar alakasız görevlere gidiyorum. Özel gücümü kullanarak bir şeyler yapıyorum. Bu oyunun hikayesi ne tam olarak?
Doğarken anne karnında ikiz erkek kardeşinizi kaybediyorsunuz ve doğduğunuzdan beri bu erkek kardeşinizle aranızda bir bağ oluyor. Bu ruh, olağanüstü güçlere sahip bir ruh ve sizi her şeyden koruyor, savunuyor, kıskanıyor... Oyun boyu bu ruhla maceralar yaşıyorsunuz. Oyunun sonunda ise size 2 tane seçenek sunuyor, seçtiğiniz karara göre oyun bitiyor.

Doğarken anne karnında ikiz erkek kardeşinizi kaybediyorsunuz ve doğduğunuzdan beri bu erkek kardeşinizle aranızda bir bağ oluyor. Bu ruh, olağanüstü güçlere sahip bir ruh ve sizi her şeyden koruyor, savunuyor, kıskanıyor... Oyun boyu bu ruhla maceralar yaşıyorsunuz. Oyunun sonunda ise size 2 tane seçenek sunuyor, seçtiğiniz karara göre oyun bitiyor.
Şu anda bir biri ile hiç alakalı olmayan görevler ile Aiden'i kullanarak bir şeyler yapıyorum. 10 saat böyle geçecekse sileceğim. Özellikle bu forumda çok abartıldığını gördün oynadığım en iyi hikayeli oyun felan diyorlardı. O yüzden başladım.

@yigitbil1 Oyunun sonlarına doğru öğrendiğimiz birşeyi bence "Az Spoiler" diyemeyiz.

Selamlar, Beyond: Two Souls başladım ama şu ana kadar alakasız görevlere gidiyorum. Özel gücümü kullanarak bir şeyler yapıyorum. Bu oyunun hikayesi ne tam olarak?
Oyunu düzgün sırayla mı yoksa yapımcının kurduğu sırayla mı oynuyorsunuz?

Hertürlü kısaca: Karakterin özel güçleri olan Aiden diye bir dostu var ve ailesi karakterimizin bu garip dostu yüzünden bilim tesisine bırakıyor. Bilim tesisinde de Willem Dafoe, bize hem babalık hemde üstümüzde deneyler yaparak ruhlar alemini araştırıyor.
Zamanla karakterimiz büyüyor, başka insanlarla tanışıp, farklı maceralara çıkıyor.

Aiden ise başlı başına bir şahıs. Sizin isteğinize göre ılıman veya saldırgan olabiliyor.

Şu anda bir biri ile hiç alakalı olmayan görevler ile Aiden'i kullanarak bir şeyler yapıyorum. 10 saat böyle geçecekse sileceğim. Özellikle bu forumda çok abartıldığını gördün oynadığım en iyi hikayeli oyun felan diyorlardı. O yüzden başladım.
Hangi kısımdasınız?

@yigitbil1 Oyunun sonlarına doğru öğrendiğimiz birşeyi bence "Az Spoiler" diyemeyiz.

Hertürlü kısaca: Karakterin özel güçleri olan Aiden diye bir dostu var ve ailesi karakterimizin bu garip dostu yüzünden bilim tesisine bırakıyor. Bilim tesisinde de Willem Dafoe, bize hem babalık hemde üstümüzde deneyler yaparak ruhlar alemini araştırıyor.
Zamanla karakterimiz büyüyor, başka insanlarla tanışıp, farklı maceralara çıkıyor.

Aiden ise başlı başına bir şahıs. Sizin isteğinize göre ılıman veya saldırgan olabiliyor.

Hangi kısımdasınız?
Evet ama oynadığım en iyi hikayeli 5 oyuna girer denecek kadar da iyi değil gibi(bu forumda bu oyunla ilgili gördüğüm her mesaj böyle)

Hangi kısımdasınız?
Şu anda CIA ajanı görevinden sonraki bölümdeyim. Oyunun normal hikayelisini oynuyorum. Düzgün sıra oluyor o herhalde. Kronolojik oynamıyorum

Evet ama oynadığım en iyi hikayeli 5 oyuna girer denecek kadar da iyi değil gibi
Ona birşey diyemem. En tepe oyunlardan biri değil zaten ama "A katmanı" var bencede.
İnsanlar genel olarak abartmayı ve gömmeyi sever, her oyunda herkesi sarmaz.

Şu anda CIA ajanı görevinden sonraki bölümdeyim. Oyunun normal hikayelisini oynuyorum. Düzgün sıra oluyor o herhalde. Kronolojik oynamıyorum
Dağınık şekil oluyor o. Oradan oraya atlayıp duruyor oyun o şekilde. Şahsen bende öyle bitirdim ama ozamanda oyunun temposu saçmalıyor.
Asıl eğlenceli ve aksiyonlu kısımlar Jodie'nin büyüdüğü kısımlar.
Oyun bi ara MGS oluyor, başka arada çölde geçiyor. Bi ara Hollywood filmine dönüyor. Bi arada COD oyunu gibi oluyor.

Hangi kısımdasınız?
Spoiler değil ki bahsettiğim şey. Zaten spoiler içermediği için de az spoilerlı diye ekledim.

Oyun yan görevi olan bir oyun değil ki, zaten hikayeler birbiri arkasına ilerleyen bir oyun. Alakalı olmayan bir görev diye bir şey söz konusu değil yani. Açık dünya mı bekliyordunuz oynamadan önce?

Spoiler değil ki bahsettiğim şey. Zaten spoiler içermediği için de az spoilerlı diye ekledim.
Oyunun sonlarına kadar hiçbir fikrim yoktu benim.
Aiden hakkında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı