Hastanedeki görev de epey güzel.@lastquise standart biraz sıkıcı. Ben kronolojik oynardim.
Bu arada en iyi görev CIA görevi ve Navaho.
Hastanedeki görev de epey güzel.@lastquise standart biraz sıkıcı. Ben kronolojik oynardim.
Bu arada en iyi görev CIA görevi ve Navaho.
O zaman oyunu bırakayım uzun bir süre sonra kronolojik mod ile başlarım. Cevaplarınız için teşekkürlerOna birşey diyemem. En tepe oyunlardan biri değil zaten ama "A katmanı" var bencede.
İnsanlar genel olarak abartmayı ve gömmeyi sever, her oyunda herkesi sarmaz.
Dağınık şekil oluyor o. Oradan oraya atlayıp duruyor oyun o şekilde. Şahsen bende öyle bitirdim ama ozamanda oyunun temposu saçmalıyor.
Asıl eğlenceli ve aksiyonlu kısımlar Jodie'nin büyüdüğü kısımlar.
Oyun bi ara MGS oluyor, başka arada çölde geçiyor. Bi ara Hollywood filmine dönüyor. Bi arada COD oyunu gibi oluyor.
@yigitbil1 annesi'ni bulduğu hastanemi ?( en son 1 yıl önce oynadım )
O pek iyi değil dilenci
Bölümü daha güzel.
Bu spoilerı yedikten sonra oynamama gerek kalmadı.Doğarken anne karnında ikiz erkek kardeşinizi kaybediyorsunuz ve doğduğunuzdan beri bu erkek kardeşinizle aranızda bir bağ oluyor. Bu ruh, olağanüstü güçlere sahip bir ruh ve sizi her şeyden koruyor, savunuyor, kıskanıyor... Oyun boyu bu ruhla maceralar yaşıyorsunuz. Oyunun sonunda ise size 2 tane seçenek sunuyor, seçtiğiniz karara göre oyun bitiyor.
Sağlık olsun hocam ahahaha.Bu spoilerı yedikten sonra oynamama gerek kalmadı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.