Bezgin Bilişim güvenilir mi?

Haklısınız, özellikle bazı firmaların 15 yaşındaki yetkilileri Discord üzerinden başkalarının sanal sunucusuna destek veriyor. Kesinlikle saçma.
Yaş umurumda değil, doğru düzgün destek veriyorsa sorun yok benim için fakat Discord'da iyi bir destek beklemek imkansız.

Yani almıyor muyum?
Ben siteden kart ile ödeme aldığına göre vergi levhası vardır diye düşündüm. Dolandırıcı çıkarsa dava açılabilir mi?

Yani almıyor muyum?
Ben siteden kart ile ödeme aldığına göre vergi levhası vardır diye düşündüm. Dolandırıcı çıkarsa dava açılabilir mi?
Vergi Levhası için başvurumuzu yaptık, discord veya siteden vergi levhası paylaşılır.

Merhaba efendim!

Bezgin ismi, aslında adımın harfleri.(b(batuhan)e(emre)zgin(zengin)).

Saygılarımla...
Bezgin bilişim - firma sahibi.
E-mail - [email protected]

Hocam selam.
Sizi üzecek bir yorum ise kusura bakmayın.
Esprisine yazmıştım.

İsminiz gerçekten ilginç geldi.
Size yeni bir isim lazım bence.

Önceden hosting firması kurmuş birisi olarak söylüyorum , özellikleri doğruysa çok kaliteli sunucuları var. Güven konusunda da firmayı arayarak ulaşabilirsiniz çoğu firma böyle başlar işine. Henüz vergi gibi aşamaları hallettikleri için siteyle uğraşamıyorlardır. Güvenli değil sertifikası da günümüzde 10TL'ye aldığınız hostingde ücretsiz gelen birşey. Ayrıca sitenin güvenlik sertifikası var Ana Sayfa - Bezgin Bilişim girerseniz görebilirsiniz. Yazılımında .htaccess yanlış yönlendirildiği için http olarak yönlendiriyor. Sitenin ayrıca logo gibi eksikleri var düzeltilir diye tahmin ediyorum. Hizmet alırsanız haber verirseniz mükemmel olur.
4GB RAM'li paketi aldım hocam. Kasma, donma yok. İnternet hızlı. Daha uygun fiyata bulunmaz öneriyorum, güvenli.

Selam arkadaşlar @384311 hocam şu anda bezgin bilişim şirketinin ceo'su.
Ben de hosting ve domain aldım deneyimimi paylaşırım.
Sadece site biraz sorunlu.

Önceden hosting firması kurmuş birisi olarak söylüyorum , özellikleri doğruysa çok kaliteli sunucuları var. Güven konusundada firmayı arayarak ulaşabilirsiniz çoğu firma böyle başlar işine. Henüz vergi gibi aşamaları hallettikleri için siteyle uğraşamıyorlardır. Güvenli değil sertifikasıda günümüzde 10TL'ye aldığınız hostingde ücretsiz gelen birşey. Ayrıca sitenin güvenlik sertifikası var Ana Sayfa - Bezgin Bilişim girerseniz görebilirsiniz. Yazılımında .htaccess yanlış yönlendirildiği için http olarak yönlendiriyor. Sitenin ayrıca logo gibi eksikleri var düzeltilir diye tahmin ediyorum. Hizmet alırsanız haber verirseniz mükemmel olur.
Ben aldım hocam.
Kendilerinden hem hosting hem domain aldım.
Fiyatları gerçekten çok uygun.
Şuan bezgin bilişimle @384311 hocam ilgileniyor ve gerçekten çok ilgili biri.
Arkadaşlarım oradan alma Cpanel dahi yok vs vs dediler.
Cpanel lisansı pahalı olduğu için plesk almışlar.
Şahsen ben plesk'i Cpanel den daha kullanışlı buluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı