BF 1 mi? BF 2042 mi?

Weroxy

Decapat
Daha fazla  
BF 2042 şu an mükemmel bir indirimde 600TL'den 180TL oldu fakat ben BF 1 almak istiyordum oda 280TL hangisi daha iyi? Oyun içi güzellik ve mekanik olarak parasında değilim ama ben BF 1 yanındayım.

BF 1 tabi ki. Ama almak için indirimleri bekle bence (geçen 50 tl civarında bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam)

BF 1 tabii ki. Ama almak için indirimleri bekle bence (geçen 50 TL civarında bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam)

Ya para hazırda alabilirim indirimin ne zaman geleceğide belli değil bende biraz sabırsızım hemen alasım var.

BF 1 dekiler oyuna hayatını adamış gibi oynuyor, hikaye için de 280TL verilmez atmosferi güzel olsa da silah çeşidi çok az BF 2042 daha zevkli bence.

BF 1 hikaye oynanış açısından çok daha iyi ama BF 1'in online oyuncu sayısı çok azaldı 2042 için online için böyle bir soruna sahip değil.

BF 2042 aldım ama ne kariyer modu var ne de eğlencesi dayanamayıp 1 buçuk saat aradan sonra çıkıp iade ettim. Şimdi gelecek parayla BF 1 revolution alacağım Allah'ın izniyle.

Hocam BF1'de Online'da fazla oyuncu kalmadı onu dikkate alıp seçim yapın ama bana soracak olursanız atmosferi silah kullanışı falan BF1 derim bir tık tarih sevgimden ötürü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı