levele göre yok mu 150'lik adamla aynı mapta oynuyorumOyuna sadece alışmak. BF köklü bir seri eski oyunlardan gelen deneyimliler veya benim gibi FPS oyun geçmişi çok eski olan adamlar oynadığı için genelde yeni başlayan adamı yokediyorlar ama oynarken haritalarda zaten insanların yaptığı şeyler hep belli oluyor pustukları ve rush attıkları yerler %80 aynı yerler sadece oyuna alışman biraz da aiminin iyi olması lazım.
Yok herkes karışık oluyor.levele göre yok mu 150'lik adamla aynı mapta oynuyorum
Maalesef oyun çıkalı 8 sene olduğu için çok fazla yüksek seviyede oyuncu var.Alışmanız gerek oyuna biraz.
Normal, oyun 8 yillik. Oynayanlarin en az 1K saati var, o 150 level olanlarin hepsinin 2K'den fazla suresi vardir. Tavsiyem official sunucularda takil orada cok dusuk level olur. Bununla beraber KDA'si dusuk olan, leveli 100 ve alti olanlari alan sunucular var. Onlari arastirip bulursan cok keyif alirsin.Normal, oyun 8 yillik. Oynayanlarin en az 1K saati var, o 150 level olanlarin hepsinin 2K'den fazla suresi vardir. Tavsiyem official sunucularda takil orada cok dusuk level olur. Bununla beraber KDA'si dusuk olan, leveli 100 ve alti olanlari alan sunucular var. Onlari arastirip bulursan cok keyif alirsin.onun dengeli atmaya çalışıyor sistem riot games den daha dengeli en azından 100 saatim var çok rahat alıştım istersen youtube dan bir kaç kişi izle benimde videolarım varOyuna sadece alışmak. BF köklü bir seri eski oyunlardan gelen deneyimliler veya benim gibi FPS oyun geçmişi çok eski olan adamlar oynadığı için genelde yeni başlayan adamı yokediyorlar ama oynarken haritalarda zaten insanların yaptığı şeyler hep belli oluyor pustukları ve rush attıkları yerler %80 aynı yerler sadece oyuna alışman biraz da aiminin iyi olması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.