BF 2042 alınmadan kapalı beta oynanır mı?

@ItsAllGoodman senin işlemci ne? İşlemciyi 3.9 GHz'e çıkardım, nafile.
İşlemci darboğazı söz konusu olabilir diyeceğim fakat 2060 ile yüksek ayarlarda pek mümkün değil. OSD yazılımında alt çekirdeklerin kullanımına baktın mı? Herhangi biri veya birkaçı %90+ kullanıma dayanıyorsa GPU'yu frenliyor olabilir.

@Jonathan North MSI Afterburner desteklemiyor, 2060 ve R5 2600 ile orta ayarlarda bile düzgün oynayamadım. Minimum 3600 istiyorlar Beta için.
Bugün bazı test kanallarında i5-8400 + GTX 1060 6G ikilisiyle bile 1080p orta grafik + yüksek dokularda ortalama 50-60 FPS civarı alanları gördüm, ama 2600'ün o kadar kötü bir işlemci olduğunu sanmıyorum. Tekli çekirdeği biraz zayıf olabilir ama çoklu çekirdek gücü desteğiyle yine 60 FPS ve üstünü 2060 ile rahat buluşturması gerekiyordu. O anda arka planda sistemi oyun dışında yoran uygulama/yazılım vs var mıydı? Yoksa tahmin ettiğim gibi zayıf tekli çekirdekler sanal izleklerde tıkanmaya sebebiyet vermiş olabilir, bilemiyorum ben de tam olarak. MSI Afterburner'ın desteklememesi olayı da biraz tuhafmış.

@Jonathan North NVIDIA GeForce ile oyun içi GPU değerlerini kontrol ediyordum o kadar.
Battlefield 2042 Screenshot 2021.10.06 - 13.29.47.20.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı