BF 2042 DirectX hatası

Jhn_wick

Centipat
Daha fazla  
BF 2042 aldım ama oyunu açınca Direct X hatası veriyor. Sürücülerim güncel. Onun dışına örneğin CS 2 açtığım zaman ekran kartıyla alakalı bir hata vermiyor. Bu oyunla mı alakalı? Silip tekrar mı yüklemeliyim? Oyunu ilk indirişim çünkü daha açamadım bile. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle sorun ekran kartında olur bu sorunlarda DDU ile GPU driver sil ve en son sürümü yükle. Oda olmadıysa çok değişik gelecek ama BIOS güncelle. O da olmazsa XMP açıksa kapat, kapalıysa aç.

Amd sistem mi acaba ?
Nvidia

Genellikle sorun ekran kartında olur bu sorunlarda DDU ile GPU driver sil ve en son sürümü yükle. Oda olmadıysa çok değişik gelecek ama BIOS güncelle. O da olmazsa XMP açıksa kapat, kapalıysa aç.
Yani sürücülerim güncel baktığımız zaman aktif BİOS güncellemesi de görmüyorum

Ayrıca sürücülerimi silip tekrar yüklemem saçm aolmaz mı çünkü mesela cs2 de ekrsn ksrtım sorunsuz çalışıyor

hocam sorun şey olabilir mi direct x tanı aracını açtığım zaman benim ekran kartımda geçerli görüntü modu yok monitör yok hdr yok olarak gözüküyor ama intelin ekran kartında bu veriler tanımlı bunları mı tanımlamam lazım acaba

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı