Silah deseni veya açılabilir silah parçlararı çıkıyor okadar da önemli şeyler değil açıkcası. 100 saate yakın BF1 oynadım adam akıllı bakmadım bile bu kısma.Arkadaşlar 26 tane var açtım 1 tane efsanevi şeyler çıktı ama anlamadım. Değerli bir şey mi?
Eki Görüntüle 2006235
15 tane üstün battlepack var açıyorum 270'e hurdaya dönüştür diyor yapmıyorum. Buradan çıkan parçalarla ne yapacağım?
Silah deseni veya açılabilir silah parçlararı çıkıyor okadar da önemli şeyler değil açıkcası. 100 saate yakın BF1 oynadım adam akıllı bakmadım bile bu kısma.
Hocam bende bilmiyorum oyunu bitirdim onlineye yeni basladım.Oyun içinde havalı gözüküyor. Envanter kısmında da sana ait skinlerin görebilirsin. Kendi kendine challenge yaparak hepsini açmayı deneyebilirsin. Keşke bende senin kadar biriktirebilseydim ama ben düştüğü gibi açıyorum![]()
Online için oynuyo millet zaten acayip sarıyor, aktif olarak oynuyorum bende.Hocam bende bilmiyorum oyunu bitirdim onlineye yeni basladım.
Ben yeni basladım gözcü olarak oynayacağım ama tek atamıyor silahlarım.Online için oynuyo millet zaten acayip sarıyor, aktif olarak oynuyorum bende.
V tuşuna bas uzak oynuyorsan 300m yakın oynuyorsan 75m olarak ayarla.Ben yeni basladım gözcü olarak oynayacağım ama tek atamıyor silahlarım.
Hocam 15 maç attım sürekli osmanlı atıyor başka medeniyet deneyemedim nasıl deneyeceğim?V tuşuna bas uzak oynuyorsan 300m yakın oynuyorsan 75m olarak ayarla.
Operasyon yazıyor ona giriyorum.Dice serverlarida oynama. Topluluk serverlari var hilelerin olmadigi, hem admin var hem de sacma sapan bozuk silahlar yok. Youtube'a yazabilirsin bf1 community serverlara nasil girilir diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.