BF1 battlepack nedir?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 26 tane var açtım 1 tane efsanevi şeyler çıktı ama anlamadım. Değerli bir şey mi?

1699364781889.png

15 tane üstün battlepack var açıyorum 270'e hurdaya dönüştür diyor yapmıyorum. Buradan çıkan parçalarla ne yapacağım?

Dice serverlarida oynama. Topluluk serverlari var hilelerin olmadigi, hem admin var hem de sacma sapan bozuk silahlar yok. Youtube'a yazabilirsin bf1 community serverlara nasil girilir diye.
Silahlar bozuk değil ki? SMG 08"den bahsediyorsan ben kullanmayı seviyorum o silaha öldüğümde de rage falan geçirmiyorum.

Suvarilerin, tanklarin, ucaklarin dakikaya gore belli limiti var, surekli spawn olmuyorlar

Silahlar bozuk değil ki? SMG 08"den bahsediyorsan ben kullanmayı seviyorum o silaha öldüğümde de rage falan geçirmiyorum.
Smg rookie silahi hocam zaten, infantry mapte model 10 hunter ile 70 kil goruyorum her el, oynuyorum ama bozuk silah. Dice serverlarindan bahsetmiyorum zaten, yigidin harman oldugu yer infantry ve bob serverlaridir

Suvarilerin, tanklarin, ucaklarin dakikaya gore belli limiti var, surekli spawn olmuyorlar

Smg rookie silahi hocam zaten, infantry mapte model 10 hunter ile 70 kil goruyorum her el, oynuyorum ama bozuk silah. Dice serverlarindan bahsetmiyorum zaten, yigidin harman oldugu yer infantry ve bob serverlaridir
Tamam da çoğu pompalı zaten tek atıyor yakından. SMG 08i sevsemde genelde autimatico oynuyorum zaten. BoB serverinde de oynarım yani, sıkıntı görmüyorum ben silahlarda.

Hocam 15 maç attım sürekli osmanlı atıyor başka medeniyet deneyemedim nasıl deneyeceğim?
Sol altta manga kısmına gir yer varsa takım değiştire tıkla.

Tamam da çoğu pompalı zaten tek atıyor yakından. SMG 08i sevsemde genelde autimatico oynuyorum zaten. BoB serverinde de oynarım yani, sıkıntı görmüyorum ben silahlarda.

Sol altta manga kısmına gir yer varsa takım değiştire tıkla.
Hocam botlarla aynı onlinedeki gibi oynayabileceğim bir yer var mı? Tankları ve süvariyi denemek istiyorum.

Hocam botlarla aynı onlinedeki gibi oynayabileceğim bir yer var mı? Tankları ve süvariyi denemek istiyorum.
Öyle yok işte. Keşke olsa ama boş sunuculara girip orda denersin.

Belirli bi mesafeden sonra Model 10 hunter haric hicbir pompalinin kursun ve yayilim dagilimi goguse tek atmaz, deneyebilirsin.
En kullanışlısı model 10 ama diğer pompalılar da çöp değil bence. Model 1900 falan kullanabilirsen baya iyi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı