BF1 battlepack nedir?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 26 tane var açtım 1 tane efsanevi şeyler çıktı ama anlamadım. Değerli bir şey mi?

1699364781889.png

15 tane üstün battlepack var açıyorum 270'e hurdaya dönüştür diyor yapmıyorum. Buradan çıkan parçalarla ne yapacağım?

Birde V'ye basınca değişen menziller çok önemli mi?
Alışırsan o daha kolay ama hiç kurcalamasan sürekli 75te kalsa ona da alışırsın o şekilde de kolay olur.

Birde V'ye basınca değişen menziller çok önemli mi?
Kanka istersen beni steamden ekle senin tüm silahlarını açmana yardım kediyim.

Alışırsan o daha kolay ama hiç kurcalamasan sürekli 75te kalsa ona da alışırsın o şekilde de kolay olur.

Ediyim. 😅

Son düzenleme:

Ediyim. 😅
Hocam ben ea'playden oynuyorum.

Smle mkIII, enfield susturuculu.
Hocam vallaha gına geldi yemin ediyorum nişancıyla adama 10 metreden noscope atıyorum adam 72 hasar alıyor ben obrez tabancaya 100 metreden tek yiyorum. Gözcüyle tek atamıyorum.

Son düzenleme:

Hocam vallaha gına geldi yemin ediyorum nişancıyla adama 10 metreden noscope atıyorum adam 72 hasar alıyor ben obrez tabancaya 100 metreden tek yiyorum. Gözcüyle tek atamıyorum.
Silahlar gövdeye zor tek atıyor maalesef. Sadece o dediğim silahların hasarı biraz daha yüksek.

Ama oynayabilirsen martini Henry piyade tüfeği var. Bir mermi atıyorsun sonra tekrar 1 mermi koyuyorsun. O tek atıyor genelde.

Hemde benden sana tavsiye medic sınıfının dürbünlü silahlarıyla oyna daha fazla kill alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı