Arkadaşlar 1-2 ay önce bu oyunu satın aldım. İndirimlerin olduğun da bayağı ucuza gelmişti Premium sürümü. Aldığım zaman birkaç saat MP 64 kişilik haritalar da oynadım tüm ayarlarım da Medium'du. Oyun çok akıcıydı ve kasma vs yoktu. Hatta FPS'im de yüksekti bayağı. Bir ara oyunu bıraktım başka oyuna başladığım için arada girerim diye ama pek oynamadım. Daha sonra oyuna sanırım 1-2 kere ufak boyutlarda güncelleme geldi. Bu güncellemeler yüzünden mi bilmiyorum ama aynı sistem ile şu an da Low ayarlar da bile oynayamıyorum oyunu. Favoriye aldığım serverlar vardı medium ayar da sorunsuz oynarken favoriye almıştım aynı serverlera aynı haritalara geri giriyorum ama oyun oynanmıyor resmen. 64 kişilik haritalar ağır geliyordur herhalde dedim 30 kişilik bir Server'a girdim ama orada da aynı hatta deneme için boş bir Server'a girdim koca harita da sadece ben varım o halde bile oynanmıyor oyun.
Her yolu denedim bir türlü düzelmiyor. Bu sorunu ben biraz güncellemelere bağlıyorum sanki gelen güncellemelerden sonra oldu gibi fakat bir yandan da Windows kaynaklı olabileceği de geliyor aklıma. Ben oyunu ilk oynadığım da 1809 LTSC 2019 sürümü kuruluydu şu an 22H2 Home Single Language kullanıyorum bundan da olabilir mi? Bazı oyunlarda şunu da fark ettim. RAM kullanımı da bir tık yükselmiş daha önce böyle değildi çok net hatırlıyorum. Şu an oyun sizde de böyle mi acaba oynayanlar var mı? Çok can sıkıcı bir durum. Orta ayar da çok rahat oynuyordum bu oyunu. Şu an oynanmıyor hiç. Önerileriniz var mı?
Her yolu denedim bir türlü düzelmiyor. Bu sorunu ben biraz güncellemelere bağlıyorum sanki gelen güncellemelerden sonra oldu gibi fakat bir yandan da Windows kaynaklı olabileceği de geliyor aklıma. Ben oyunu ilk oynadığım da 1809 LTSC 2019 sürümü kuruluydu şu an 22H2 Home Single Language kullanıyorum bundan da olabilir mi? Bazı oyunlarda şunu da fark ettim. RAM kullanımı da bir tık yükselmiş daha önce böyle değildi çok net hatırlıyorum. Şu an oyun sizde de böyle mi acaba oynayanlar var mı? Çok can sıkıcı bir durum. Orta ayar da çok rahat oynuyordum bu oyunu. Şu an oynanmıyor hiç. Önerileriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: