BF1 FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Hızlı oyun yapıp direk fetih modunu açıyorum.

Bir de uzak nesene görüntü ayarını Ultra yapıp başka bir ayardan vazgeçsem?

Hızlı oyun yapıp direk fetih modunu açıyorum.

Bir de uzak nesene görüntü ayarını Ultra yapıp başka bir ayardan vazgeçsem?
Yukarıdaki komutlarda noktadan sonra boşluk olmuş, o boşluklar olmayacak. Onun dışında optimum performans açısından o ayarı yükseltmenizi pek önermem.

Yukarıdaki komutlarda noktadan sonra boşluk olmuş, o boşluklar olmayacak. Onun dışında optimum performans açısından o ayarı yükseltmenizi pek önermem.

Oyuna daha girmeden 10 FPS girdikten sonra 40 30 arası.

12 Kişilik bir sunucuya girdim daha başlamamış normalde 64 kişi oluyor dolunca 12 kişide 52 FPS aldım.

Son düzenleme:
Oyuna daha girmeden 10 FPS girdikten sonra 40 30 arası.

12 Kişilik bir sunucuya girdim daha başlamamış normalde 64 kişi oluyor dolunca 12 kişide 52 FPS aldım.
Belirttiğim tüm ayarları eksiksiz ve doğru bir şekilde yaptınız mı? Bu şekilde özellikle menüde 10 FPS alabilmeniz mümkün değil, DX11 açık değilse açın.

Belirttiğim tüm ayarları eksiksiz ve doğru bir şekilde yaptınız mı? Bu şekilde özellikle menüde 10 FPS alabilmeniz mümkün değil, DX11 açık değilse açın.

Menüde 10 FPS değil manga seçme bölümünde 10 FPS.

Bir hata var mı?

Işıklandırmayı ortaya, efekt ve son işleme kalitesini yükseğe çekip bir daha deneyebilir misiniz?
Menüde 10 FPS değil manga seçme bölümünde 10 FPS.

Eki Görüntüle 1129525

Bir hata var mı?
Belirttiğim komutlar arasındaki noktalardan sonra boşluk bırakmadıysanız şu an için görünmüyor gibi.

Doğru mudur?
3 olmayınca 2 denedim o da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…