- Makaleler
- 1
Operasyon modunda oynuyorsanız normal.
Bir önceki mesajı yineledim, oyunu kapatıp baştaki işlemleri yapıp bir daha dener misiniz? Ayrıca amg ismindeki topluluk sunucusunu da girmenizi önermem, almanız gerekenden daha düşük bir performans elde ediliyor orada.
Öncelikli olarak boş bir metin dosyası açarak içine sırasıyla;
Thread. Processorcount 5
Thread. Maxprocessorcount 5
Thread. Minprocessorcount 0
Render. Drawscreeninfo 1
Renderdevice. Renderaheadlimit 3
Yazarak dosyayı user. Cfg adıyla kaydederek bir cfg dosyası oluşturun, bunu da BF'in kurulu olduğu konuma yapıştırın.
Renderdevice. Renderaheadlimit 3'teki 3'ü, 1'den 4'e kadar teker teker yazıp oyun içerisindeki genel performansı ekran kartı besleme oranlarının seviyelerini MSI Afterburner gibi OSD yazılımlarıyla takip edin, ben en iyi sonucu 3 ile almıştım, sistemden sisteme değişebilir).
Bu işlemlerden sonra çözünürlük ölçeklendirmesini %140 veya %141 çekip aşağıdaki ayarları yapıp bir daha dener misiniz?
Texture quality: Low.
Texture filtering: High.
Lightning quality: Medium (Low'u da deneyebilirsiniz)
Effects quality: Ultra.
Post process quality: Ultra.
Mesh quality: Low.
Terrain quality: Ultra.
Undergrowth quality: Ultra.
Antialiasing post: Taa.
Ambient occlusion: Hbao.
Conquest modu o, aslında sorun olmaması gerekiyor o sistemle.Hızlı oyun yapıp direk fetih modunu açıyorum.
Yukarıdaki komutlarda noktadan sonra boşluk olmuş, o boşluklar olmayacak. Onun dışında optimum performans açısından o ayarı yükseltmenizi pek önermem.Hızlı oyun yapıp direk fetih modunu açıyorum.
Bir de uzak nesene görüntü ayarını Ultra yapıp başka bir ayardan vazgeçsem?
Yukarıdaki komutlarda noktadan sonra boşluk olmuş, o boşluklar olmayacak. Onun dışında optimum performans açısından o ayarı yükseltmenizi pek önermem.
Yukarıdaki komutlarda noktadan sonra boşluk olmuş, o boşluklar olmayacak. Onun dışında optimum performans açısından o ayarı yükseltmenizi pek önermem.
Belirttiğim tüm ayarları eksiksiz ve doğru bir şekilde yaptınız mı? Bu şekilde özellikle menüde 10 FPS alabilmeniz mümkün değil, DX11 açık değilse açın.Oyuna daha girmeden 10 FPS girdikten sonra 40 30 arası.
12 Kişilik bir sunucuya girdim daha başlamamış normalde 64 kişi oluyor dolunca 12 kişide 52 FPS aldım.
Belirttiğim tüm ayarları eksiksiz ve doğru bir şekilde yaptınız mı? Bu şekilde özellikle menüde 10 FPS alabilmeniz mümkün değil, DX11 açık değilse açın.
Belirttiğim tüm ayarları eksiksiz ve doğru bir şekilde yaptınız mı? Bu şekilde özellikle menüde 10 FPS alabilmeniz mümkün değil, DX11 açık değilse açın.
Belirttiğim komutlar arasındaki noktalardan sonra boşluk bırakmadıysanız şu an için görünmüyor gibi.
Işıklandırmayı ortaya, efekt ve son işleme kalitesini yükseğe çekip bir daha deneyebilir misiniz?
Belirttiğim komutlar arasındaki noktalardan sonra boşluk bırakmadıysanız şu an için görünmüyor gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.