BF1 Online vs BF5 Online

BF1 ortam ambiyans olarak daha iyi. Karamsar ve kasvetli. Dünyanın artık eskisi gibi bir yer olmayacağını çok güzel hissetiriyor.
Kanka peki şey oluyo mu bazı yerlerde söyleyenleri gördüm hile çok oluyomuş bide eski oyun olduğu için çok iyi oyuncular var girer girmez ölüyon falan diyolardı ama birde ben laptopu yeni aldım klavye mouse alışık değilim çok sorun yaşarmıyım sence?

Kanka peki şey oluyor mu bazı yerlerde söyleyenleri gördüm hile çok oluyormuş bir de eski oyun olduğu için çok iyi oyuncular var girer girmez ölüyon falan diyorlardı ama bir de ben laptopu yeni aldım klavye mouse alışık değilim çok sorun yaşar mıyım sence?

Oyuna yeni anti cheat geldi hileler bayağı azaldı eskisine oranla.

Yeni başlangıç olarak yakın silahlar ile oynamanızı tavsiye ederim MP18 trench gibi.

Severler boş olmuyor asla her zaman en az 10 tane ağzına kadar dolu server oluyor hatta bazen sıra beklemen gerekiyor serverlara girmek için.
Kanka arkadaşımda oynuyo onda bir sorum yoktu ama bir kaç arkadaşta yine bf1 mi bf5 mi diye konuda serverler boş falan yazılmıştı o yüzden sormak istedim sagolasin

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı