BF1 Premium Pass hala alınır mı?

İstemiYabgu

Hectopat
Makaleler
1
Uzun süre BF5 oynamama rağmen BF1'deki zevki alamadım ve BF1'e döndüm. Bende standart sürüm var şuan, 280 liraya Premium almaya değer mi, Multiplayer serverları hala dolu mu onu merak ediyorum.

Uzun süre BF5 oynamama rağmen BF1'deki zevki alamadım ve BF1'e döndüm. Bende standart sürüm var şu an, 280 liraya premium almaya değer mi, multiplayer serverları hala dolu mu onu merak ediyorum.

Ben 56 TL'ye normal sürüm almıştım, ama hiçbir oyuna 280 TL vermem, büyük konuşmayım ama, bu size göre değişir bence, AAA bir oyun ne kadar eder sorusu 280 TL değilse almayın.

Ben 56 TL'ye normal sürüm almıştım, ama hiçbir oyuna 280 TL vermem, büyük konuşmayım ama, bu size göre değişir bence, AAA bir oyun ne kadar eder sorusu 280 TL değilse almayın.
Ben normal sürümüne para da vermedim Origin galiba ücretsiz vermişti bir ara ordan almıştım. Bu zamana kadar para verdiğim oyun azdır ama eğer oyun ölmezse BF1 benim yıllar boyunca oynayacağım bir oyun. O yüzden düşünüyordum açıkçası.
Bence degmez. Hileden gecilmiyor. Serverlar yetersiz. O oyunun destegini yakinda keser EA. Aklima battelfiled 2142 orjinal surum aldigim zaman geldi. Almistim ve 3 ay sonra sunucular kapanmisti. Daha oynayamamistim bile. Allah belasini versin bunlarin dolandiricilar.
Az önce 3 maç attım 3'ünde de hile vardı ama yine de benim en sevdiğim online FPS oyunu. BF5 bu kadar sarmadı.
Bence değmez. Normal sürüm yeterde artar.
Bildiğim kadarıyla ekstra 15-16 map geliyor ve bir sürü silah. Normalde DLC alan oynayan biri değilim ama bu oyun düşündürdü açıkçası ilk defa.

Ben normal sürümüne para da vermedim Origin galiba ücretsiz vermişti bir ara ordan almıştım. Bu zamana kadar para verdiğim oyun azdır ama eğer oyun ölmezse BF1 benim yıllar boyunca oynayacağım bir oyun. O yüzden düşünüyordum açıkçası.

Az önce 3 maç attım 3'ünde de hile vardı ama yine de benim en sevdiğim online FPS oyunu. BF5 bu kadar sarmadı.

Bildiğim kadarıyla ekstra 15-16 map geliyor ve bir sürü silah. Normalde DLC alan oynayan biri değilim ama bu oyun düşündürdü açıkçası ilk defa.
Battlefield 3 kadar zevk alamadim hic birinden. Bu arada kalabalik serverlere surekli hileli bot atiyorlar sebebi ney bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı