Çözüm BF1 SERVER/PING sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

manipulation

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Buradaki problem serverlarda oyuncu bulamama ve ping sorunu. Bu sorun daha önce sadece oyuncu bulamamaydı şimdi ise ping sorunu ile beraber tekrar geldi.
çözüm:

İlk olarak giriş yaptığımda böyle gözüküyordu;

Oyuncu sayısını düzeltmemiz için "boş bölmeler" sekmesini açıyoruz, daha sonra fotoğrafta gözüken kutucukları işaretliyoruz. Bunu yaptıktan sonra serverlarda oyuncu bulamama sorununuz çözülecektir.

Yaptıktan sonra böyle gözüküyor;

Ama daha sonraki sorun ise ping sorunu. Bu soruna tam olarak yapabileceğiniz bir şey yok. Buradaki asıl sorun ping göstermelerinin yanlış ping değerlerini göstermeleri. Ben ping sorunu var diye sunucu yerini sadece Avrupa işaretledim ama bu bir işe yaramadı. Hala değerler aynı gösteriyordu. Daha sonra fark ettim ki ping değerlerinin hepsi aynıydı. Bende bir tane server seçtim ve sorunun aslında internet veya sunucularda değil, göstermelerde olduğunu fark ettim. Yani uzun lafın kısası sadece bir oyuna tıklayın ve oyununuzun keyfini çıkartın.

Dosya Ekleri

• foto 2 .png
    30,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…