BF1 ve RDR2 alınır mı?

Merhaba, bence kesinlikle rdr almanı öneririm bf1'e gelicek olursak hikayesi normal hani eğer sırf hikaye için alcaksan alma ama online için almak istersen alınır benim önerim eğer hikaye oyunlarını seviyorsan beyond two souls almanı öneririm şuan steam üzerinde oyun 35 tl bence 35 tl çok rahat hak eden bir oyun ama karar senin :)
Hikaye oyunlarını pek sevmem sadece RDR2 dehşet önerildi ve bende almayı düşünüyorum. BF1'de isi ya olumlu ya olumsuz konuşuyorlar fakat ben hikayeyi 1 hafta da bitirip multiplayer oynamayı düşünüyorum.

Bence RDR2'de uygun şarkı açıp atmosferin tadını çıkarabilirsin ama BF1'de şarkı açarsan hem oyuna konsantre olamazın çünkü her an karşına online birinin çıkıp seni 1 saniyede öldürebileceği FPS oyun oynuyorsun, yani dikkat gerektiriyor hem de ses kasamazsın. Yani oynadığından bir şey anlamazsın BF1'de. Hikaye modunu demiyorum online modu kast ediyorum.

Soruya cevap olarak iki oyun da sağlamdır, alınır.

Bende öyle düşünüyorum zaten RDR2 açık dünya hikaye oyunu ve çok övüldüğü için almayı düşündüm. BF1 ise çok hoşuma gitti niyeyse, multiplayer moduna bayıldım. Arkada çökertme şarkısı bir de BF1 oynamak zevkli olur herhalde :)

Ultimate pakette ek olarak ne oluyor ki?

Ha bir de RDR Online diye bir paket daha varmış o nasıl?
paket sürümünde rdr online da at veriyor ve hızlı at oyun içi bi kaç şeyler de veriyor diye biliyorum ama emin değilim hani sırf online için alcaksan şunu soyleyebilirm online da yapabilceğin çok bişi yok yani değmez normal sürümünü almanı öneririm

Bence RDR2'de uygun şarkı açıp atmosferin tadını çıkarabilirsin ama BF1'de şarkı açarsan hem oyuna konsantre olamazın çünkü her an karşına Online birinin çıkıp seni 1 saniyede öldürebileceği FPS oyun oynuyorsun, yani dikkat gerektiriyor hem de ses kasamazsın. Yani oynadığından bir şey anlamazsın BF1'de. Hikaye modunu demiyorum Online modu kast ediyorum.

Soruya cevap olarak iki oyun da sağlamdır, alınır.

Ya maksat kafa dağıtmak hocam, öyle çok fazla kasmayacağım. Derslerden sonra vakit kalırsa (mol kavramı ve fonksiyonlarla zor ama neyse) öyle girip takılacağım. RDR2'ye ise ayrı bir vakit ayırırım zaten.

Paket sürümünde RDR Online da at veriyor ve hızlı at oyun içi birkaç şeyler de veriyor diye biliyorum ama emin değilim hani sırf Online için alacaksan şunu soyleyebilirm Online da yapabileceğin çok bir şey yok yani değmez normal sürümünü almanı öneririm

Yani ek pakette sadece Online'a özel mi eşyalar veriyor?

Ya maksat kafa dağıtmak hocam, öyle çok fazla kasmayacağım. Derslerden sonra vakit kalırsa (mol kavramı ve fonksiyonlarla zor ama neyse) öyle girip takılacağım. RDR2'ye ise ayrı bir vakit ayırırım zaten.

Yani ek pakette sadece Online'a özel mi eşyalar veriyor?
hikaye modu da var yani hikaye modunda kozmetik ve oyuna başladığında sana bi kaç güzellik yapıyor ve hikaye modunda da at veriyor diye biliyorum ve hızlı at kamp geliştirmesi flan var silah da veriyor hani hikaye modun da erken gelişiyorsun ama dersen ki ben almasam geri düşer miyim düşmezsin zaten ilerde oyun hem açılıyor hem de gelişiyorsun bi tık uğraş istiyor ama verdiği at iyi bir at oyun sonuna kar at değiştirmeden gidersin hani başka atlar da var onlar da iyi ben mesela oyunda az ilerledikten sonra bi bölgeden arap atı aldım bu ata oyun içi para vermene gerek yok kement ile tutup ustune bininince evcilleşiyor ve senin oluyor ama ilklerde sıkıntı olabiliyor çunki at korkak çatışma vb. şeyler olsun korkup kaçıyor eğer atına iyi bakarsan yemeğini olsun temizlemesi olsun ondan sonra sevip okşaman atına güven veriyor ve atına güven ve sevgi verirsen sıkıntı çıkmaz ha bu arada sadece bu arap atı için geçerli değil tüm atlarda geçerli oyunda at önemli hikaye modu için diceğim bu aynı şekil online da eğer paketi alırsan sana at veriyor ve atı hiç değiştirmene gerek kalmaz baya götürür seni ama bu online da arap atı yok sonra bide online da işte altın var paran var bide bişi daha vardı ama unuttum 10 altınla bi meslek açıyorsun ki altın kazanmak zor oyunda işte bu paketi alırsan dediğim gibi sana kolaylık sunuyor ve direk meslek seçebiliyorsun iyi hoş evet ama online da çok yapabilceğin bişi yok hani yanında arkadaşın varsa belki eğlenirsin ve şunuda ekliyim hileler artı oyunda ben geçen girdiğimde bi elaman geldi ve bissürü efsenavi hayvan spawn etti bunların da derilerini yüzdüm gittim sattım xD yani kısacası rdr online çok bişi bekleme zaten artık oyuna güncelleme yapmıyorlar oyuncu sayısı da az ve yapabilceğin bişi yok karar senin

Hikaye modu da var yani hikaye modunda kozmetik ve oyuna başladığında sana birkaç güzellik yapıyor ve hikaye modunda da at veriyor diye biliyorum ve hızlı at kamp geliştirmesi flan var silah da veriyor hani hikaye modun da erken gelişiyorsun ama dersen ki ben almasam geri düşer miyim düşmezsin zaten ileride oyun hem açılıyor hem de gelişiyorsun bir tık uğraş istiyor ama verdiği at iyi bir at oyun sonuna kar at değiştirmeden gidersin hani başka atlar da var onlar da iyi ben mesela oyunda az ilerledikten sonra bir bölgeden Arap atı aldım bu ata oyun içi para vermene gerek yok kement ile tutup ustune bininince evcilleşiyor ve senin oluyor ama ilklerde sıkıntı olabiliyor çünkü at korkak çatışma vb. şeyler olsun korkup kaçıyor eğer atına iyi bakarsan yemeğini olsun temizlemesi olsun ondan sonra sevip okşaman atına güven veriyor ve atına güven ve sevgi verirsen sıkıntı çıkmaz ha bu arada sadece bu Arap atı için geçerli değil tüm atlarda geçerli oyunda at önemli hikaye modu için diceğim bu aynı şekil Online da eğer paketi alırsan sana at veriyor ve ATI hiç değiştirmene gerek kalmaz bayağı götürür seni ama bu Online da Arap atı yok sonra bir de Online da işte altın var paran var bir de bir şey daha vardı ama unuttum 10 altınla bir meslek açıyorsun ki altın kazanmak zor oyunda işte bu paketi alırsan dediğim gibi sana kolaylık sunuyor ve direk meslek seçebiliyorsun iyi hoş evet ama Online da çok yapabileceğin bir şey yok hani yanında arkadaşın varsa belki eğlenirsin ve şunu da ekleyem hileler artı oyunda ben geçen girdiğimde bir eleman geldi ve bir sürü efsenavi hayvan spawn etti bunların da derilerini yüzdüm gittim sattım xD yani kısacası RDR Online çok bir şey bekleme zaten artık oyuna güncelleme yapmıyorlar oyuncu sayısı da az ve yapabileceğin bir şey yok karar senin

Ben sadece hikaye modu için almak istiyorum, Online tarafının sıkıntılı olduğunu arkadaşım söylemişti zaten. Yani hikaye modu için düz olan versiyonu alsam da geri kalmam değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı