BF1 vs BF4

• Konuyu başlatan 23 w
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 572

23 w

Decapat
Yer
United States
Daha fazla  
Meslek
Kara Ambar kamyoncular derneği
Arkadaşlar Battlefield 1 alacağım ama çok fazla hile var diyen çok kişi gördüm forumda. Sizce 4 mü almalıyım 1 mi? (multiplayer kısmını oynayacağım).

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aktif şekilde Battlefield oynayan birisiyim. Bana Battlefield 3 ve 4'ün online kısmı kadar savaş ortamını iyi veren başka bir oyun yok. Bu biraz da sana kalmış, savaşa tayyare ile girmeyi seviyorsan BF1 sana hitap eder. Savaşa modern bir tank olan M1 Abrams ile girmeyi seviyorsan sana BF4 hitap eder.
Evet bu arada BF1'de hile var.

Kesinlikle 1 almalısın hem çok daha aktif oyuncu sayısı olarak hem de oyun olarak da serinin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Hile konusuna gelirsek oyunun resmi sunucuları evet hile dolu ama klan serverları var onlarda hile yo. Çünkü adminleri denetliyor sürekli.

Battlefield 1 al bence, savaş atmosferi, osmanlının olması ve haritalar olarak en iyisi.
Hile konusunda ise 4 maçta 1 hileye denk gelirsin onu da anlarsın zaten çıkarsın.

Büyük konuşmamak gerek ama 7 sene geçmiş halen BF1'deki savaş atmosferini yansıtabilen oyun çıkmadı bundan sonra da çıkmaz demeyeyim ama zor çıkar. 4K 60+ Ultra oynayanlar dediğimi daha iyi anlar dehşet bir şey. Ben oynadığım zamanlarda duvar arkası görme hilesine maruz kalmıştım o da nadir şu anki durum nedir bilemem. Adam sniper ile siperden çıkan herkese tek atıyordu.

Büyük konuşmamak gerek ama 7 sene geçmiş halen BF1'deki savaş atmosferini yansıtabilen oyun çıkmadı bundan sonra da çıkmaz demeyeyim ama zor çıkar. 4K 60+ Ultra oynayanlar dediğimi daha iyi anlar dehşet bir şey. Ben oynadığım zamanlarda duvar arkası görme hilesine maruz kalmıştım o da nadir şu anki durum nedir bilemem. Adam Sniper ile siperden çıkan herkese tek atıyordu.

Bir keresinde adam göğe yükselmişti ve herkesi oradan vuruyordu zahmet etmeden, çok garip bir hileydi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı