BF1 vs BF5

BF1 oynanır. Atmosferi ve haritaları bence daha iyi. BF5 sanki başka bir seriye ait oyunmuş gibi hissettiriyor. Adam siper falan kuruyor, bir şeyler inşa ediyor Fortnite mı bu BF5 gerçekten çöp ama müziklerini beğendim. En çok BF1, bazen BF4, nadiren de BF5 oynuyorum.

1 oyna daha keyifli bence 2 sinide al elin oyuna 1 de daha çabuk alisir
1 oyna daha keyifli bence 2'sini de al elin oyuna 1 de daha çabuk alisir.

Ben en çok BF4 BF1 oynuyorum aradada BF 5'e giriyorum.

Hikaye modu olarak BF1 daha iyi bence.

Nasıl bedava görmüyorsun gidip bedavadan sanal kart aç sonra yeni Amazon hesabı aç tek yapacağın bu.

BF1 taktiksel çok takımın etkili olmadığı ww oyunu BF5 adam vuram tank sürem beleş XP kasam bu kadar.

BF 1 oynamadığın çok belli dice sunucuları sadece hile ki zaten BF oyunlarının hiçbirinde hile koruması yok BF1 de topluluk sunucularına girdiğinizde adminler aktif zaten hile olunca banlaniyor direkt olarak.

Uzun zamandır iki oyunu da oynayan birisi olarak söylüyorum: bence BF1, atmosfer ve oynanış zevki açısından çok iyi BF5 ona göre daha geride kalıyor, zaten BF5 çoğu kişinin de dediği gibi yarım kalmış bir oyun ama kesinlikle kötü bir oyun değil sadece eksikleri var ikisini de deneyimlemeni tavsiye ederim.

Hocam her oyundan kastınız nedir? Kaç oyun var ki bu şekilde olan? Sonunu bilmiyordum, siz söylediniz ve öğrendim.
Dostum, ben spoiler falan vermedim. "Tarihi" spoiler verdim. Çanakkale savaşı işte, sonunu onlar kazansa bu halde mi olurduk? Gerçekte ne olmuşsa oyunda da onu yapmışlar.

Kaç oyun var ki bu şekilde olan... Say say bitmez. Gerçekçi her oyunda bir ırkı öldürüyorsun. Birçok oyun var işte, BF1'de bile sadece Türk'ü vurmuyorsun ki? Arabı vuruyorsun, onu vuruyorsun bunu vuruyorsun. Aklına gelebilecek her yakın tarih oyununda vuruyorsun yani Rus'unu Alman'ını... Sadece yakın tarih oyunlarında bile değil, konusu ırklar arasında savaş olan her oyunda birilerini öldürüyorsun işte. Örneğin tahmini olarak 1500'lü yıllarda geçtiğini tahmin ettiğim Kingdom Come: Deliverance oyunu. Orada da Kuman Türklerini "allahsız barbarlar" olarak gösteriyor ve onların hepsini öldürüyoruz. Ve onda da duyar kasılmış, normal elbette. Onların gözünden görüyoruz olayı. Bizim gözümüzde de onlar "allahsız barbar" diye geçebilirdi.

Hikayesini bana kesinlikle övmeyin, birkaç askerin hayatını yaşadığımız oyunun ne gibi güzel hikayesi olabilir ki? Frederick Bishop mu, bomboş karakter yahu. Bak, diğerlerinin ismini bile hatırlamıyorum, o kadar önemsiz bir karakterlere sahip yani. Ben adamı vuruyorum, ne için vuruyorum bilmiyorum. Ben oyundan zevk almasını bilmiyor değilim, CoD: MW serisinden çok zevk almıştım çünkü adamı vurduğumu hissediyordum, hepsi yaşıyordu yani.

Oyunda vurduğumuz herkes dediğim gibi cansız mankenmiş gibi duruyor. Nasıl zevk aldınız, anlayamadım. Tank görevi yapıyorum, oflaya puflaya yapıyorum. Ormanda bizim tanka yol açıyorum, oflaya puflaya açıyorum. Ayrıca online versiyonunu da yeni başlayanlar için uygun bulamadım ben. Herkes işin ustası olmuş. Far Cry 5 online daha iyi, o da neredeyse aynı kafaya sahip.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…