BF3 Could not communicate with bf3. Please use the task manager to close it down hatası

berkay sarı

Hectopat
Daha fazla  
Neden böyle oluyor, nasıl düzeltebilirim?

Adsız.png

Sıkıntı değil teşekkürler. Bende youtube'da hızı 2 yapınca kasıyor ama bazı videoları da aynı kanalın farklı videolarının birinde kasıyor, birinde kasmıyor. Acaba bilgisayarımdan mı yoksa videodan mı hızı 2 yapınca oluyo bir de yandex kullanıyorum. İnternetimden değil çünkü video doluyor ama kasıyor. 360p de bile hızı 2 yapınca. Bir de bn Tecnopat Sosyal'den ceza alıcam heralde çünki yazım kurllarına dikkat etmedim. Siz cevaplayın ben cevap yazmasam da siz gene yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bilgisayarından kaynaklanan bir sıkıntı. RAM ve ekran kartı yetmiyor, ondan kasma sorunu çıkıyor karşına. Diğer kasmayan videolar ise kalitesi yüzünden kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Bilgisayarını bazı donanımlarını upgrade edersen sorun ortadan kalkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı