BF3 Vs. BF4

Bence bir İnternet'e bak şimdi yalancı olmayayım. Zaten ben de BF 1'i sistemden dolayı sadece singleplayer bitireceğim. :(

Bide sağol dostum senin sayende bf 4'ü alamaya karar verdim.Bf 1'den sonra direk onu alcam.Sağol.
Hocam al bi bak derim. Battlefield 4 hala alınır mı? - Technopat Sosyal
hocam ben technopatta gzdim bf4 biraz zormuş herkesin leveli yüksek diye biz yeni başlayanlar için zor olacak ama ben bf4'ü server doludur diye almak istiyorum.

Yeni başlayanlar için KD limitli serverler var yüksek KD oranına sahip oyuncular giremiyor. Ben giremiyorum KD sınırını aşan oyuncu gelirse sunucudan atılıyor otomatik. Kill/Death limiti sebebiyle girmek istediğim çok sunucu var bi girebilsem dağıtıcam... :)

KD Limitleri sunucudan sunucuya 1.5-2-3 arası değişiyor.

Yeni başlayanlar için KD limitli serverler var yüksek KD oranına sahip oyuncular giremiyor. Ben giremiyorum KD sınırını aşan oyuncu gelirse sunucudan atılıyor otomatik. Kill/Death limiti sebebiyle girmek istediğim çok sunucu var bir girebilsem dağıtacağım... :)

KD limitleri sunucudan sunucuya 1.5-2-3 arası değişiyor.

Bir de ben anaca BF 1'i SP oynayabileceğim. Sistem anca yetmiyor. :(

Yeni başlayanlar için KD limitli serverler var yüksek KD oranına sahip oyuncular giremiyor. Ben giremiyorum KD sınırını aşan oyuncu gelirse sunucudan atılıyor otomatik. Kill/Death limiti sebebiyle girmek istediğim çok sunucu var bi girebilsem dağıtıcam... :)

KD Limitleri sunucudan sunucuya 1.5-2-3 arası değişiyor.
ne güzel tam benlik :D
hocam sistem nedir benim sistem imzada yazıyor birde benim sistem bf1 taşırmı

Battlefield 1 sunucuları oldukça az maalesef çok takılmayın hemen hemen hep aynı haritalar ve modlar var tabii atmosferi çok iyi ama ona laf yok. Battlefield oyunlarına eski çatışmalar bence uymuyo modern çatışmalar çok daha iyi ki Battlefield 4'den anlıyoruz bunu sunucular ve doluluk bakımından çok iyi şuan her mod ve haritada sunucuları dolu.

ne güzel tam benlik :D

hocam sistem nedir benim sistem imzada yazıyor birde benim sistem bf1 taşırmı
Hocam sistemim denemek için korsan indirdim yani eh iste.Şimdi satın aldım iniyor.
Sistem:Amd a-8 4555m Amd radeon 7600g 8gb ram :(
Battlefield 1 sunucuları oldukça az maalesef çok takılmayın hemen hemen hep aynı haritalar ve modlar var tabii atmosferi çok iyi ama ona laf yok. Battlefield oyunlarına eski çatışmalar bence uymuyo modern çatışmalar çok daha iyi ki Battlefield 4'den anlıyoruz bunu sunucular ve doluluk bakımından çok iyi şuan her mod ve haritada sunucuları dolu.
Ben yine de oyun çökme uğruna multi denerim sp bitirince.Sonra bf 4 satın alırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı