BF4 alınır mı?

VolkiColt

Decapat
Merhaba. 3 4 senedir CS:GO oynayan bi insan olarak oyundan bıktım ve yaklaşık 250 saat oynadıktan sonra oyuna gelen güncelleme ile oyun kasmaya başladı. Şuan oynuyacak bi oyun arıyorum. CS de bir skin almak yerine BF4 almayı düşünüyorum, sizce mantıklımı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Battelfield 4'e ömrümü verdim. Hatta 3'e bile ömrümü verdim. 4 alacaksan ve zorlayıcı ayrıca yıkım istiyorsan al. Hiç durma al. Premium alma. Sonradan DLC' ler bedava falan oluyor. Ben normal sürümden aldım. Ve şu anda premium oynuyorum. Al derim. Beğenerek sıkılmadan oynuyorum. CS:GO' nin yaş ortalaması belli. Bence al.

Battelfield 4'e ömrümü verdim. Hatta 3'e bile ömrümü verdim. 4 alacaksan ve zorlayıcı ayrıca yıkım istiyorsan al. Hiç durma al. Premium alma. Sonradan DLC' ler bedava falan oluyor. Ben normal sürümden aldım. Ve şu anda premium oynuyorum. Al derim. Beğenerek sıkılmadan oynuyorum. CS:GO' nin yaş ortalaması belli. Bence al.
Peki bf4 hesabı almak risklimi ban falan hesao çalınması?

Merhaba, öncelikle Battlefield 4'ü kesinlikle tavsiye ederim serverları hala fazlasıyla dolu ve oynanılabilir hele ki geçtiğimiz ay ücretsiz verilen premium pass'ı aldıysan kesinlikle tavsiye ederim.

Modern silahlarla savaş seviyorsan al. Çar açmaktan kastın ne anlamadım ama oyunu oynamak için Origin hesabın olmalı ve BF4 oyunu kütüphanende olmalı yani oyunu satın alman lazım.

World War 3 diye bir oyun çıkacak güncel ona da bak derim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç Origin hesabı satın almadım o konu hakkında bir şey söyleyemem ancak kick sistemi cs:go'nun topluluk sunucuları mantığında a serverından ban yersen b serverında oynayabilirsin.

Buraya girerek Origin hesabı oluşturabilirsin, ücretsizdir.
Hesap oluştur.

Oluşturduğun hesaptan veya başka bir yerden alacağın BF4 lisans anahtarını hesabına tanımlaman lazım. Oluşturduğun hesaptan satın alırsan oyunu lisans anahtarını tanımlamana gerek yok. Şuan kendi sitesinde 20€ fiyatı var oradan alma baya bi' pahalı.

Bide cs kasmaya başlamadı orayı atlamışım r6 250 saat oynadıktan sonra kasmaya başladı
bf4 alıcamda ranked gibi bir sistem varmı oyunda?
son olarak sizce bf4mü black ops 2 mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı