BF4 + BF1 vs BF5

Yer
Kudüs, İSRAİL
Amazon Prime ile BF4'ü bedavaya almıştım ve Premium almaya karar verdim, 140 TL ayırdım ve 140 TL'ye BF4 Premium ve BF1 Revoulation almayı düşünüyordum fakat 140 TL'ye Battlefield 5'i alabileceğimi gördüm. Modern savaş daha çok ilgimi çekiyor ama Battlefield 5I deneyimlemiş birisi olarak multisine sarmıştım bir aralar. BF4 + BF1 mi almalıyım yoksa Battlefield 5 mi?

Öncelikle bence Premium'u almana gerek yok. Origin üzerinden 105 liraya düşüyordu BF5, BF1 ise 55 TL civarına düşüyordu. Belki de daha da az miktarlara... Premium alıp yeni skinler ve mapler görmek yerine yeni mekaniklere para verin.

Amazon Prime ile BF4'ü bedavaya almıştım ve Premium almaya karar verdim, 140 TL ayırdım ve 140 TL'ye BF4 Premium ve BF1 Revoulation almayı düşünüyordum fakat 140 TL'ye Battlefield 5'i alabileceğimi gördüm. Modern savaş daha çok ilgimi çekiyor ama Battlefield 5I deneyimlemiş birisi olarak multisine sarmıştım bir aralar. BF4 + BF1 mi almalıyım yoksa Battlefield 5 mi?
BF 5 al bence.

Son düzenleme:
BF 5 al, multiplayerda bol bol zaman geçirirsin. BF 4 zaten varmış boşuna premium için para vermeye gerek yok, onun multiplayerını muhtemelen oynayacak oda bile zor bulursun.
Oynayacak oda zor bulursunuz derken, bunu BF4'ün dolu olmasından dolayı mı söylediniz ?

Bütün sunucular her dakika full çekiyor da.

BF1 ve BF4 benim için en üst seviyedeler. BF1 burun farkıyla birinci gözümde.

BF V'e gelecek olursak, BF V alacağına çıplak bedeninize Bim poşetleri sarıp çığlıklar atarak evin içinde koşturun. Daha çok eğlenirsiniz.

Yalnız şunu da belirteyim, BF V kötü bir oyun değil. Çok kötü bir oyun. Bir Battlefield oyunu olamayacak kadar kötü.
BF 5 al, multiplayerda bol bol zaman geçirirsin. BF 4 zaten varmış boşuna premium için para vermeye gerek yok, onun multiplayerını muhtemelen oynayacak oda bile zor bulursun.
BF4 en fazla online oyuncu sayısına sahip BF oyunu. Hemen arkasından BF1 geliyor. Asıl BF V için oyuncu bulmak zor.

Not: 6000+ saat Battlefieldspor

BF1 ve BF4 benim için en üst seviyedeler. BF1 burun farkıyla birinci gözümde.

BF V'e gelecek olursak, BF V alacağına çıplak bedeninize Bim poşetleri sarıp çığlıklar atarak evin içinde koşturun. Daha çok eğlenirsiniz.

Yalnız şunu da belirteyim, BF V kötü bir oyun değil. Bir Battlefield oyunu olamayacak kadar kötü.
Bence BF5, çok başarılı bir oyun. 2. Dünya Savaşı'nı tam olarak özetleyebilecek derecede.

Evet. O kadar iyi özetliyor ki İngiliz askerleri MP40 kullanıyor.
Diğer BF oyunlarında da, diğer silahları alabiliyorsunuz. Örneğin BF 3'de, karşıya ait olan bir silahı siz respawnlanırken alabiliyorsunuz.

İngilizler MP40'ın kopyasını yapmış olamazlar mı ?

Sırf MP40 kullanıyor diye, bu oyunun kötü olmasını göstermez bence.

Diğer BF oyunlarında da, diğer silahları alabiliyorsunuz. Örneğin BF 3'de, karşıya ait olan bir silahı siz respawnlanırken alabiliyorsunuz.

İngilizler MP40'ın kopyasını yapmış olamazlar mı ?

Sırf MP40 kullanıyor diye, bu oyunun kötü olmasını göstermez bence.
Tarihi tutarlılık açısından BF V epey kötü bir oyun. Tiger tankların dandikliği mi desem, alakasız milletlerin alakasız silahları kullanması mı desem bir ton şey var. Saymakla bitmez. Tarihi tutarlılık konusunda "meeh" bir oyun.

Diğer BF oyunları gerçek savaşlar üzerine değil (BF1 hariç).

Berbat netcode, 1 frame death, ayarsız TTK, ghost bulletlar derken BF V'in diğer BF oyunları karşısında şansı yok. Ki direkt olarak oyunun geliştiricisi de aynı fikirde olacak ki tarihteki en kısa süre destek verilen BF oyunu BF V.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı