BF4 ve BF5 alınır mı?

eneslionheart

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İlkbahar indirimlerinde gezinirken gördüm de fiyatları baya uygundu. Daha önce BF1 oynadım ama bu iki oyunu oynamadım. Sizce alınır mı bu oyunlar?

İlkbahar indirimlerinde gezinirken gördüm de fiyatları bayağı uygundu. Daha önce BF1 oynadım ama bu iki oyunu oynamadım. Sizce alınır mı bu oyunlar?

Tozlu rafa koymak için alınır ben şahsen önermem fazla tryhard ve hile olayı aşırı kötü ama oynayabilirsin.

Hala daha BF4 oynarım. İlk çıktığı yıllara göre BF3'te bence buna dahil aşırı başarılı oyunlardı. Geçen zaman tabi ki bu oyunları hikaye açısından günümüzde yeniden yapılmış Modern Warfare II gibi oyunlarla kıyaslamayı güçleştirir. Oyun mekaniği veya grafikler gibi özellikler bakımından BF4 biraz daha geride kalıyor. Ancak hala daha online olarak oynayacak oyuncu bulmakta güçlük çekmiyorum. BF5 zaten çok daha yeni oyunlardan olduğu için online tarafında gayet keyifli bir oyun deneyimi var. İndirimlerde baya makul düzeyde. Bence alabilecek durumdaysanız ikisini de alabilirsiniz. Ancak şuana kadar BF3 veya BF4 hiç oynamadıysanız ilk defa oynayacaksınız muhtemelen BF5'te BF4'e nazaran çok daha fazla vakit geçireceksiniz. Ama indirimlerde güzel almışken ikisini de al derim ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı