BF6 vs Tarkow vs CoD Black Ops 7

• Konuyu başlatan Watch1q
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 333

Watch1q

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 3 oyun arasında kaldım. Hangisini veya hangilerini almalıyım?
1- Battlefield™ 6
2- Escape from Tarkov - standard Edition.
3-call of duty®: Black Ops 7

Önerileriniz için teşekkürler. CS2 oynuyorum genelde.

Dosya Ekleri

• hangisi.png
    hangisi.png
    362,1 KB · Görüntüleme: 25
Escape From Tarkov oynamadım fakat diğer iki seçenek arasından kesinlikle BF6 derim.

Kesinlikle Bf6, oynamadım ama videoları vb. harika görünüyor.

Merhaba arkadaşlar ben 3 oyun arasında kaldım. Hangisini veya hangilerini almalıyım?
1- Battlefield™ 6
2- Escape from Tarkov - standard Edition.
3-call of duty®: Black Ops 7

Önerileriniz için teşekkürler. CS2 oynuyorum genelde.
Escape From Tarkov da çok güzel oyun. Ancak ücretsiz alternatifi var Arena Breakout İnfinite. Tabi ki aynı seviyede değiller EFT çok daha iyi ancak BF6 almak şuan daha mantıklı geldi bana.

3 oyunu da oynadım ve özellikle Tarkov'a binlerce saatimi bıraktım. Her biri farklı tarz oyunlar dolayısıyla ne kadar net cevaplanabilir soru bilmiyorum. CoD ve BF6 arasında şiddetle BF6 tavsiye ederim çünkü gerçekten diğer oyunlardan çok daha farklı ve kaliteli yapmışlar. Tarkov ise bambaşka bir evren. 2 gün boyunca %25 indirimde olacak ve 15 doların diğer oyunların yanında ucuz olduğunu düşünüyorum. Eğer bütçen yetiyorsa tarkov ve BF6 almanı tavsiye ederim.

Yalnız eskiden EFT Standart edition 50 doalrdı bu fiyatlar artabilir haberiniz olsun. Kendi sitesinde 50 dolardı.

3 oyunu da oynadım ve özellikle Tarkov'a binlerce saatimi bıraktım. Her biri farklı tarz oyunlar dolayısıyla ne kadar net cevaplanabilir soru bilmiyorum. CoD ve BF6 arasında şiddetle BF6 tavsiye ederim çünkü gerçekten diğer oyunlardan çok daha farklı ve kaliteli yapmışlar. Tarkov ise bambaşka bir evren. 2 gün boyunca %25 indirimde olacak ve 15 doların diğer oyunların yanında ucuz olduğunu düşünüyorum. Eğer bütçen yetiyorsa tarkov ve BF6 almanı tavsiye ederim.
Hocam bu kendi sitesinde 50 dolar olan versiyonla aynı mı neden bu kadar ucuz?

Yalnız eskiden EFT standart Edition 50 doalrdı bu fiyatlar artabilir haberiniz olsun. Kendi sitesinde 50 dolardı.

Hocam bu kendi sitesinde 50 dolar olan versiyonla aynı mı neden bu kadar ucuz?

Oyunu 15 Kasım'da betadan çıkartıyorlar. 1.0 tarkov geliyor. Buna ek olarak bölgesel fiyatlandırma uygulamaya karar vermişler Steam'de dolayısıyla 20 dolar olarak anlaışılmış. Ek olarak pre-order yaparsan %25 indirim var şu anda 2 günlük. Tavsiye ederim.

Oyunu 15 Kasım'da betadan çıkartıyorlar. 1.0 tarkov geliyor. Buna ek olarak bölgesel fiyatlandırma uygulamaya karar vermişler Steam'de dolayısıyla 20 dolar olarak anlaışılmış. Ek olarak pre-order yaparsan %25 indirim var şu anda 2 günlük. Tavsiye ederim.
Zaten almayı çok istediğim bir oyundu böyle ucuza satılması çok iyi olmuş. Papara kapanmasa alırdım ancak şuan kartım yok o sebeple alamam ne yazıkki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı