BF6 vs Tarkow vs CoD Black Ops 7

• Konuyu başlatan Watch1q
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 296
En son sürüm sadece battlestate Games üzerinden satılıyor. Steam'e getirmeyecekler sanırım. Steam üzerinden satılan en son sürümü diyorsan da gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Ama secure container Alpha çok sinir bozucu oluyor hiçbir şey sığmıyor :( stash işi de artı puan gibi ne yapsam bilemedim bir de Steam'den oynamayı çok seviyorum tüm oyun kütüphanem Steam'de sizce hangisini almalıyım?

Ama secure container Alpha çok sinir bozucu oluyor hiçbir şey sığmıyor :( stash işi de artı puan gibi ne yapsam bilemedim bir de Steam'den oynamayı çok seviyorum tüm oyun kütüphanem Steam'de sizce hangisini almalıyım?

Stash işine katılıyorum sadece, o senaryoda da Left Behind versiyonu yeterli olacaktır dediğim gibi. Ama yine de Standard Edition en F/P olanı.

Escape From Tarkov da çok güzel oyun. Ancak ücretsiz alternatifi var Arena Breakout İnfinite. Tabi ki aynı seviyede değiller EFT çok daha iyi ancak BF6 almak şuan daha mantıklı geldi bana.
Bu oyun p2w mi hocam? Grafikler çok iyi görünüyor. Tavsiye ederseniz ben de denemek isterim.

Bu oyun P2W mi hocam? Grafikler çok iyi görünüyor. Tavsiye ederseniz ben de denemek isterim.

Oyun çok güzel kesinlikle tavsiye ederim. Bence P2W değil sadece sürümler için öyle bir şey söz konusu olabilir. Mesela standart Edition alırsanız stashiniz 10x30 olurken left Behind'da 10x40 Prepare'de 10x50 oluyor, karakterinizde bulunan gizli pouch kısmı da değişiyor sürümlere göre.

3 oyunu da oynadım ve özellikle Tarkov'a binlerce saatimi bıraktım. Her biri farklı tarz oyunlar dolayısıyla ne kadar net cevaplanabilir soru bilmiyorum. CoD ve BF6 arasında şiddetle BF6 tavsiye ederim çünkü gerçekten diğer oyunlardan çok daha farklı ve kaliteli yapmışlar. Tarkov ise bambaşka bir evren. 2 gün boyunca %25 indirimde olacak ve 15 doların diğer oyunların yanında ucuz olduğunu düşünüyorum. Eğer bütçen yetiyorsa tarkov ve BF6 almanı tavsiye ederim.
Hocam sizce Tarkov'un standart paketi yeterli mi?

Hocam sizce Tarkov'un standart paketi yeterli mi?
Oyunu öğrenmeye çalışırken fazlaca zorluk çekiyorsun açık konuşmak gerekirse. Ama bu zorlukların minik bir kısmı o paketten geliyor. Oyunda "pouch" denen bir şey var bir nevi secure container. Raid'lerde ölseniz bile kaybetmeyeceğiniz eşyaları koyacağınız yer. Oyunun en pahalı versiyonu olan Unheard Edition'da bu kısım 3x3. Fakat standard hesapta bu kısım 2x2. aradaki 5 slotluk kısım tabii ki fark yaratıyor ama elzem değil. Onun dışında en önemli nokta envanter genişliği. Standard Version 10x30 iken dediğim versiyon 10x72 ve oyunlardaki görevlerin birçoğu için eşya toplamanız/tutmanız gerekiyor. Steamde satılan versiyonlara gelecek olursak oyunda çok da uğraşmadan ortalama yeni başlayan için 50-100 bilen birisi için 20-40 saat oynadıktan sonra ilerlemeniz ile pouch büyütülebiliyor. Fakat bu büyütülen pouch asla 3x3 yani 9 slot olmuyor. Dolayısıyla Unheard Edition tavsiye etsem de Standard Edition dışında diğer hiçbir versiyonu tavsiye etmiyorum. Envanter genişliği olayı da oynadıkça gelişiyor ve işin sonunda 10x72 oluyor fakat yeni başlayan birisi için onu yapmak bir hayli zor olacaktır.

Aradaşlar tarkovun full sürümü ile başlangıç sürümü arasında ne fark var, hazır indirimdeyken full sürüm almak mantıklı mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı