BFV DX12 ayarı yok

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
4
Daha fazla  
Battlefield 5 oyununda gelişmiş görüntü ayarlarında DX12 ayar seçeneği kaybolmuş durumda. Oyun DX11'de açılıyor ve kötü performans veriyor bu nedenle. Eski haline nasıl getirebilirim? Windows güncellemeleriyle alakalı olabilir mi? Şu an Windows 10 en güncel sürümü kullanıyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

DX12 ayarı nasıl kaybolmuş sizde? Gerçekten çok tuhaf bir durum söz konusu, oyunu tam olarak orijinal bir şekilde indirdiğinizden emin misiniz? Size zahmet bir daha kontrol edebilir misiniz, bende durum böyle. Ayrıca i5-8400 + RTX 2060 ikilisi BF V Online da olsa DX11 veya DX12 modda sıkıntı çıkartacak bir ikili de değil, sorun başka yerde gibi duruyor:

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    248,2 KB · Görüntüleme: 61
DX12 ayarı nasıl kaybolmuş sizde? Gerçekten çok tuhaf bir durum söz konusu, oyunu tam olarak orijinal bir şekilde indirdiğinizden emin misiniz? Size zahmet bir daha kontrol edebilir misiniz, bende durum böyle. Ayrıca i5-8400 + RTX 2060 ikilisi BF V Online da olsa DX11 veya DX12 modda sıkıntı çıkartacak bir ikili de değil, sorun başka yerde gibi duruyor:
Aynı ekranda en üstte bende sadece DLSS ayarı var DX12 yok. Donanımsal bir sorun olmadığı kesin zaten 3 güne kadar RTX açıp oynayabiliyordum. Büyük ihtimal dün gelen Windows güncellemesi ya da 2 gün önce gelen Geforce güncellemesi bu hataya sebep oldu. Eski sürümlere dönmeye çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı