Sayın @Ege_s35
Zannediyorum sizinle aynı notebook' a sahibiz. Bende internette bga cpu değişimi konusunda bilgi ararken konunuza rastladım. Aynı cpu 16gb ram ssd ve hem güçlü bir alttan notebook soğutucu hemde notebook' un yanına takılan vakum soğutucudan aldım ve egpu kurulumuna bende girdim. Nvdia 1050ti x4gb ekran kartı 500 watt power supply alıp kuruluma başlayacaktım ki wifi yuvasının pci express olup olmadığını dahi kontrol etmediğimden ngff yuvaya sahip olduğumu gördüm ve tekrar fahiş fiyata ngff m2 to hdmi kablo siparişi ile 10 gün daha geciktim. Velhasıl kelam işlemci black desert online oyununda medium ayarlarda %40 ile %100 arasında gidip gelmekte. Ekran kartı da %90 civarı gidip gelmekte. Isılar oyunda aksiyon yok iken cpu 40-50 arasında aksiyonda 57-60 ı buluyor. Ekran kartının 70 e geldiğini görmedim. Ancak oyunu full ayarlarda denemedim çünkü cpu' ya hali hazırda zorlanıyor. Diğer bir hendikapım ise wifi pci yolu 1.0 v2 en fazla 5gt veri transferine izin veriyor imiş. En büyük sorun ise belirli aralıklarla notebook kendini kapatıyor verdiği arıza ise power karnel 41 63 cpu 71 saniye hatası. Şu an işyerinden yazıyorum dolayısı ile bazı noktaları unutmuş yahut yanlış yazmış olabilirim şimdiden hatam var ise kusura bakmayın. İyi çalışmalar...