Bianchi Aspid 37 vs Salcano NG650 MD 27.5

Açıklamadaki yazılara göre hangisini tercih edersiniz ?

• Bianchi Aspid37

Oy: 0 0,0%
  • Salcano NG650 MD

Oy: 1 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    1

Bahadır34

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Konu açmıştım ve karar değiştirdim hidrolik disk fren almamaya karar verdim. Masraf olarak ve bakımı zor olduğu için vazgeçtim. Aklımda iki model var bunlar; Bianchi Aspid 37 ve Salcano NG650 MD 27.5'tir. Salcano bisikletlerinin arkasında durmuyor ve her şey de kullanıcı hatası, kurulum ücreti, bakım ücreti gibi şeyler yapıyor. Bunlarla karşılaşan var mı? Eğer böyle şeyler varsa sizce hangi modeli almalıyım ? Çok kararsızım. Tasarım olarak Salcano ama dediğim gibi şikayetvar.com'da çok fazla şikayet var aynı şeyden. Mekanik disk fren düşündüm sizce iyimi ? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bisiklet seçimini bilemem ama HD alman çok büyük rahatlık. Kesinlikle almalısın. Temiz kullanırsan hiç bir sıkıntı olmayacaktır. MD ile HD arasındaki tek fark HD daha rahat kullanıma sahip. Rutin bakımı sadece yağ hava yaparsa havasını almak olacaktır. Oda uzun vade de. Düzgün kullanılırsa oda baya uzun sürede. Bence HD almaya değer. Tercih sizin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı