Bianchi aspid 39 vs Salcano ng 650

Hocam şehir içi gezmelik dağa girmeyen biri için sizce Mosso mu yoksa bu rockrider mi ?
Şehir bisikleti şehir içindir. Şehir için dağ bisikleti alırsan pişman olur sonradan tekerleri inceltmek için masraf yaparsın ve o haliyle bile şehir bisikleti gibi gitmez. Maalesef yaşandı :D

Şehir bisikleti şehir içindir. Şehir için dağ bisikleti alırsan pişman olur sonradan tekerleri inceltmek için masraf yaparsın ve o haliyle bile şehir bisikleti gibi gitmez. Maalesef yaşandı :D

Yüksek PSI hava ile fazla fark olmuyor hocam kendim alım satımını yapıyorum eğer teker çok dişli değilse yüksek PSI hava vur devam et.

2. el daha mantıklı bisiklet pşyasasında.

Yüksek PSI hava ile fazla fark olmuyor hocam kendim alım satımını yapıyorum eğer teker çok dişli değilse yüksek PSI hava vur devam et.
Kilo farkı da var hocam şuan ibre 2. Ele döndü 2. Ele 8 bine kadar veririm sanırım ama 7 de olsa fena olmaz

Kilo farkı da var hocam şu an ibre 2. Ele döndü 2. Ele 8 bine kadar veririm sanırım ama 7 de olsa fena olmaz

Aldığınız bisikletler alimunyum fazla fark olmaz başlangıç seviyesinnin altı bu bisikletler.

Fena değil ancak rockriderin fren ve kadro ve vites seti daha iyi.

Güzelmiş hidrolik fren en iyisi. 2. el alırsan iyi bir bisikletçide bakım yaptır alet kendine gelsin.

Bu arada ben de izmirdeyim çoğu kişi bu modelleri tercih ediyor gruplarda, sahil sürüşünde.
Hocam Mossonun modelleri baya karışık Umut Beye attığım Rockrider da hoşuma gitti ben iyice bir araştıracağım forumda telefon numarası vesaire vermek yasak mıydı ?

Aldığınız bisikletler alimunyum fazla fark olmaz başlangıç seviyesinnin altı bu bisikletler.

Fena değil ancak rockriderin fren ve kadro ve vites seti daha iyi.
Hocam Rockrider 540 da 29 jant bulamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı