Bianchi bisiklet nasıl ?

• Konuyu başlatan Meraklı Üye
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 20.474
@I3eyaz
Bunlar dağ bisikleti.

@BilgisayarKurdu
Şunu da eklemeden geçmeyeyim dedim
bizimkilerden birisi bugün konuşmuş ve bisikleti aldıgımız fiyattan %25 düşeceğini söylemiş, bunun üzerine de iade etmeyelim diye karar aldık ve ailemizden başka birisi kullanacak. Ayrıca mayısın sonuna doğru belki alabilirsem öneriniz üzerine XC150 Disc modelini almayı düşünüyorum. Yeni başlayan birisi olarak fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

@Silinen üye Kafanı fazla takma elindeki bisiklet bile sana fazlasıyla yetecek seviyede. Ailenizden birine vermeyip kendin de kullanmaya başlayabilirsin. Yeni başlayan biri için gerçekten yeterli olacaktır. Şuan benim kullandığım bisikleti sana versem inan arka vites ayarını yapamazsın.
Üst seviye bir bisiklet aslında bisiklet sürmeyi yeniden öğrenmeni gerektirir, bakımını yapabilecek seviyede olmanı gerektirir.

Ve imkanın olursa öncelikle kask, daha sonra mutlaka yazlık bir eldiven edin. Ben çevremin hakkımda ne düşündüğümü umursamıyorum :) Sen de öyle yap.
Mayıs sonu alacağım dersen de ikinci ellere yönel, sıfır XC150 almanı şahsen yanlış buluyorum.

Dostum öncelikle o bisiklet senin ihtiyacın olduğundan da öte bir bisiklet aslında, yeterli olacaktır senin için.
Ancak soru bana veya Bulut'a yöneltildiğinde sana en doğru yolu göstermeye çalışırız.

O para bizim elimizde olsa ve bir bisiklet tercihi yapacaksak olsak kesinlikle ikinci el piyasasını en az 2 hafta yoklardık.
belki sana görüntü itibari ile biraz olsun hoş gözüküyor olabilir. Ancak üzerindeki kompanentler gerçekten çok giriş seviyesi.

Ufak bir bütçe artışı ile çok daha iyi fırsatlara koşabilirsin. belki bugün söylediklerim boş ve anlamsız gelecek ancak sonradan anlayacaksın beni :)

Hocam iyi günler 2.el bisiklet alacağım. Hangisini almalıyım bütçe 500-700 arası bianchi mi alsam acaba detaylı bilgi verir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı