Bianchi marka bisiklet seri numarası garanti belgesinde yazar mı?

Skysea45

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat üyeleri.

Geçtiğimiz aylarda çalınan bisikletimin birebir modeli ve bazı hatırladığım çiziklerin benzerinin olduğu bir bisiklet ilanına rastladım. Ardından satıcıyla buluşmak için anlaştım. Ayrıca ilandaki fotoğraftan gördüğüm kadarıyla bisikletin altındaki barkod sökülmemişti. Bisikletim Bianchi marka ve gidonla kadronun bağlandığı kısmın altında bir barkod bulunuyor. Acaba bu barkod garanti belgesinde verilen seri numarasını içeren barkod mudur? Kendi garanti belgesi ve barkoduyla burayı karşılaştırabilecek aynı kimliklendirme sistemine sahip olan bir bisiklet kullanıcısı bilgilendirirse gerçekten çok memnun kalırım.
Örnek barkod konumu resmi:
bisiklet.png

Garanti belgemdeki seri numarası dizilimi:
seri no.jpeg

Mehaba, öncelikle geçmiş olsun.
Emin olmamakla birlikte faturanızda bize gösterdiğiniz seri numarası satıcı ürün kodu olabilir. Bisikletin ilk sahibi olduğunuzu düşünerek, satın almış olduğunuz distribütör ile görüşerek kadro altında ki seri numarasını paylaşırsanız size yardımcı olabilirler. Gitmeden kısa bir görüşme sağlayın, durumu aktarın o sırada ne amaçla aradığınızı belli etmeden seri numarasını bildirin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı