- Makaleler
- 3
Yani bıçağı kavrayamıyorum gibi. Korku da var biraz. Karpuz keseyim dedim az önce. Karpuzu parçaladım resmen.
Yani bıçağı kavrayamıyorum gibi. Korku da var biraz. Karpuz keseyim dedim az önce. Karpuzu parçaladım resmen.
Ona bir şey diyemem. Karpuza bıçağı hars diye saplayınca ikiye ayrılıyor zaten genelde. Ninja gibi uzaktan fırlatarak bu işi eğlenceli hale getirebilirAma adam karpuz da soyuyor. Kaç yıla soyulur bununla?
Misafirlikte genelde soyulmuş getirirlerYa misafirlikte falan meyve getirirlerse bunu kullanamam.![]()
Fruit Ninja oynamış mıydınız? Yine de bıçağı tutabiliyorsunuz ve onu parça parça hale getirebiliyorsunuz. Bu işe sanat katmanız gerekiyor. @Alawar'ın da dediği gibi başlangıç olan şeyleri dilimlemeye başlayabilirsiniz. Küçük bıçaklarla başladıkça ileride bu durum katanaya dönebilir. Belki de karpuz parçalayan samuray olabilirsiniz.Evet. Yani kesemiyorum. Kabuk soyamıyorum.
Ninja güzelmiş fakat arkadaki duvarı görünce misafirler ne derOna bir şey diyemem. Karpuza bıçağı hars diye saplayınca ikiye ayrılıyor zaten genelde. Ninja gibi uzaktan fırlatarak bu işi eğlenceli hale getirebilir
En azından daha küçük meyveleri soyma işini bununla halledebilir.
Misafirlikte genelde soyulmuş getirirler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.