Biceps çalışırken ön kol ağrısı neden olur?

Spora 3 kişi başlamıştık ve 3'ümüzde de aynı durum vardı. Sebebi ise çok basit, bileklerin yeterince kuvvetli değil. Ekstra bilek, ön kol vb çalışmana da gerek yok. Zamanla güçlenir bileklerin zaten. Biceps çalışırken de ağırlığı düşürüp tekrar sayısını yükselt.

Spora 3 kişi başlamıştık ve 3'ümüzde de aynı durum vardı. Sebebi ise çok basit, bileklerin yeterince kuvvetli değil. Ekstra bilek, ön kol vb çalışmana da gerek yok. Zamanla güçlenir bileklerin zaten. Biceps çalışırken de ağırlığı düşürüp tekrar sayısını yükselt.

Hocam ben yaklaşık 2 senedir yapıyorum son 4 5 ayda başladı bu durum ve sadece sağ kolumda var. Bilek gücü ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Arkadaş gibi ağırlığı bırakırken oluyor sadece.

Hocam ben yaklaşık 2 senedir yapıyorum son 4 5 ayda başladı bu durum ve sadece sağ kolumda var. Bilek gücü ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Arkadaş gibi ağırlığı bırakırken oluyor sadece.

Bende solak olduğum için özellikle sağ kolumda ağrı oluyordu. Şu an haddinden fazla ağır girersem bırakırken gene hissediyorum o ağrıyı ön kolumda. Sende gereğinden fazla ağır giriyor olabilirsin. Eğer rahat atabildiğin ağırlıklarda bunu yaşıyorsan minimal bir kas yırtığı vb. olabilir kolunda. Arkadaşın herhangi bir sakatlığının olduğunu sanmıyorum, aynı şeyi kendimde; farklı bir sürü arkadaşımda gittiğim salonda yaşadı. Bu tür ağrıların doğru form ve ağırlık seçilmesine rağmen yaşanmasının genel sebebi kas zayıflığı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı