facupe

Picopat
Daha fazla  
Bicepsi en son geçen hafta pazartesi girdim. Dün göğüs yaptık 1 saat 45dakikada bitmişti kas kaybı yaşarız diye saldık normalde göğüs biceps yapacaktık bugün de göğüs biraz ağrıyor omuz biceps yapacaktım normalde yarın gitsem 9 gün biceps girmemiş olacağım. Gevşer mi?

Sıkıntı olmaz fakat 1 saat 45 dakika göğüs nedir hocam, umarım salon kalabalık olduğu için o kadar uzun sürmüştür. Diğer türlü göğüs idmanı 1 saati kesinlikle geçmemeli.

Sıkıntı olmaz fakat 1 saat 45 dakika göğüs nedir hocam, umarım salon kalabalık olduğu için o kadar uzun sürmüştür. Diğer türlü göğüs idmanı 1 saati kesinlikle geçmemeli.
Salon kalabalıktı evet. Bicepsde bi sorun olmaz değil mi bugün gitmezsem 9 gün girmemiş olacağım 9 gün uzun bir süre bir gevşeme olur mu yani? Ve gelişimi açısından

Salon kalabalıktı evet. Bicepsde bi sorun olmaz değil mi bugün gitmezsem 9 gün girmemiş olacağım 9 gün uzun bir süre bir gevşeme olur mu yani? Ve gelişimi açısından
Gelişim açısından 9 gün uzun bir süre, ama kas kaybı olmaz. Yarın biceps girdikten sonra tekrardan uzun ara vermemeye dikkat et sorun olmaz.

Maşallah hocam benim göğüs 30-40dakikada bitiyor Kas atrofisi protein sentezi bittiği anda bile başlar ama gözle görülür ya da kayda değer bir yıkım değil. Gözle görülür kayıp haftalar sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…