Biceps ve bilek antrenmanı nasıl olmalı?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Boyum kısa ancak spor yaptığım için vücudum dolu duruyor. Bu sebepten s beden kıyafet değil m beden giyiyorum geniş rahat olsun diye. Bu sefer de omuzlarıma tam oturuyor, biceps ve bileklerim ince kalıyor. Zargana değilim ama eksikliklerim var. Biceps ve bilek antrenmanı nasıl olmalı?

Yaşa bağlı bir durum olabilir çünkü şimdi şöyle bir etken var bir adam var yaşı 15 bu ne kadar uğraşsa bile ki tanıdığım birisi 1 senedir spor yapmasına rağmen kesinlikle doğal kolları omuza göre ince ve antrenmanı da sağlam ağır giriyor 1. etken yaş eğer ki yaşınız 15 16ysa hele ki bicepste su tutumu az olur dolayısıyla dolu gözükmez 2. etken antrenman her harekette tükenişe gidilmeli hareket çok da önemli değil şahsen önemli olan ağırlık yani mesela preacher curl ya da biceps curl bir arkadaşım sadece bu hareketlerle bicepsi 4 cm büyüttü ve her sette tükenişe yani mesela 10 tekrar yaptı 11 çıkmıyor şeklinde gidiyordu ve girebildiğince ağır riske atmak istemeseniz set sayısı yükseltebilirsiniz bileğe gelince bilekten bende sıkıntı çektim genetik olarak bileğim çok inceydi ama zamanla ki bench pres yapa yapa fark ettim ki bilek için ayrı bir antrenmana gerek yok çünkü zaten her harekette kullanılan bir kas grubu dolayısıyla bence bileği çok takmayın elbette insan moral bozuyor böyle şeyler bileğim neden büyümüyor falan ama sürece bırakın sabırlı olun istediğiniz forma mutlaka gelirsiniz

Boyum kısa ancak spor yaptığım için vücudum dolu duruyor. Bu sebepten s beden kıyafet değil m beden giyiyorum geniş rahat olsun diye. Bu sefer de omuzlarıma tam oturuyor, biceps ve bileklerim ince kalıyor. Zargana değilim ama eksikliklerim var. Biceps ve bilek antrenmanı nasıl olmalı?
Eğer hareket soruyorsanız biceps için bayesian curl deneyin, kollarımı çok güzel büyüttü, bilek içinde sulek curl güzel. İkisinide cable ile yapabilirsiniz.

Progressive overload (aşamalı yükleme) yaparak ağırlıkları düzenli arttıracağınız bir program izleyin. Hareket olarak hammer curl ve düz barbell/dumbell curl varyasyonlarında uzmanlaşın. Ardından ince dokunuşlar, spesifik bölgeler için çalışabilirsiniz. Önce sağlam bir temel atıp güç kazanmayı hedefleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı