Biçimlendirilen verileri geri getirme

orhantahan

Centipat
Arkadaşlar merhabalar. Bugün yanlışlıkla USB bellek yerine 1 TB'lik HDD'mi biçimlendirdim. İçinde çok önemli 500 GB'a yakın dosyam vardı. Bunları geri getirmenin bir yöntemi var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

R-Studio güzel ve kullanışlı programdır. Resimleri ve not defterini içeriğiyle birlikte geri getirdi. Başka programlar sadece dosya olarak geri getiriyor, resimleri vs. açtığınızda hep boş çıkıyor ama bu program ilk defa sağlam bir şekilde kurtardı. Tabii sizde kesin net sonuç verecek diye bir şey yok. Biçimlendirdikten sonra üstüne yazma işlemi yaptıysanız, verileriniz de bi' o kadar derinleşiyor ve kurtarılamaz hale geliyor.

R-Studio güzel ve kullanışlı programdır. Resimleri ve not defterini içeriğiyle birlikte geri getirdi. Başka programlar sadece dosya olarak geri getiriyor, resimleri vs. açtığınızda hep boş çıkıyor ama bu program ilk defa sağlam bir şekilde kurtardı. Tabii sizde kesin net sonuç verecek diye bir şey yok. Biçimlendirdikten sonra üstüne yazma işlemi yaptıysanız, verileriniz de bi' o kadar derinleşiyor ve kurtarılamaz hale geliyor.

Daha yeni biçimlendirdim üstüne hiç birşey yazmadım. Dwg dosyalarını geri getirirmi acaba ?

Belirttiğim programın full sürümünü indirip kurun. R-Studio sağlam şekilde resimlerimi ve oyun dosyalarımı kurtardığım tek programdır.

Program işe yaradı hocam.Bütün dosyaları geri getirdi.Hatta geçen yıl sildiğim dosyalar bile geri geldi.HDD de yer olsaydı 1.6 TB lik dosyanın hepsi geri gelecekti.Çok teşekkür ederim,büyük bir dertten kurtardın beni.

Program işe yaradı hocam.Bütün dosyaları geri getirdi.Hatta geçen yıl sildiğim dosyalar bile geri geldi.HDD de yer olsaydı 1.6 TB lik dosyanın hepsi geri gelecekti.Çok teşekkür ederim,büyük bir dertten kurtardın beni.
Rica ederim efendim. İlk defa bir veri kurtarma programında eksiksiz ve diğer programlara göre aradığını bulabilme olayının daha iyi olduğunu gördüm. Diğer programlar karman çorman neyin nerede olduğu belli değil, veriyi buluyor ama içeriği yok vs.

Rica ederim efendim. İlk defa bir veri kurtarma programında eksiksiz ve diğer programlara göre aradığını bulabilme olayının daha iyi olduğunu gördüm. Diğer programlar karman çorman neyin nerede olduğu belli değil, veriyi buluyor ama içeriği yok vs.
Evet hocam haklısınız her veriyi kendi dosya adıyla bulup kaydediyor fakat şunu farkettim,başka bir ortama aktarılan verileri bulmuyor.Sadece silinen verileri buluyor.Kullanacak arkadaşlar için sölüyorum bilgileri olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı