Çok taze şekilde yanlışlıkla biçimlendirdim. Nasıl geri getirebilirim?
 www.ccleaner.com

www.ccleaner.com

Deniyorum, umarım olur.Alttaki linkte bulunan program ile önce UNFORMAT işlemini deneyin. USB niz direk format atılmadan önceki haline dönebilir. Dönmezse aynı linkteki Fast scan metodunu deneyin
HDD'yi USB'ye çevirip bağlamak mümkün mü?
Merhaba. Eski bilgisayarımdaki laptopumdaki windosw 10 yüklü HDD USB case kullanarak USB ile yeni bilgisayarıma bağlıyorum HDD görünmüyor. Disk yönetiminde GPT korumalı dosya olarak görünüyor. İçindeki resimlere ulaşmam nasıl mümkün olabilir? Dosya olarak görüntüleyebilmek için ne yapmalıyım...www.technopat.net
Başarısız olur ise;
Recuva veya Wise kullanın.
Recuva biraz güven vermedi. Onun yerine windows file recovery deniyorum, aynı zamanda unformat deneyeceğim umarım olacak.Recuva kullanabilirsiniz.
Download Recuva | Recover deleted files, free!
Recover and un-delete files with Recuva, the award-winning file recovery tool by the makers of CCleaner. Download the latest version today.www.ccleaner.com
Deniyorum, umarım olur.
Recuva biraz güven vermedi. Onun yerine Windows file recovery deniyorum, aynı zamanda unformat deneyeceğim umarım olacak.

winningpc.com

winningpc.com
				Çok taze şekilde yanlışlıkla biçimlendirdim. Nasıl geri getirebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.