Çözüldü Biçimlendirilmiş USB'den veri nasıl kurtarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Çok taze şekilde yanlışlıkla biçimlendirdim. Nasıl geri getirebilirim?

Windows file recovery ile taramayı tamamladım. Tüm dosyaları buldu ve kurtardı ama kurtardığı klasör şu an bomboş.

CMD ile dosyayı açmaya çalışınca * bu dosyayı açmaya izniniz yok * hatası veriyor.

Arkadaşlar tüm yöntemleri denedim ve galiba en verimlisi Windows File Recovery oldu. Microsoft Store'den indirdiğim için güvenilir olduğuna inanıyorum. Biçimlendirme sonrası kaybolan tüm dosyalar eksiksiz geri geldi. Regular yerine signature modda tarama yaptırınca hatayla karşılaşmadım.

Alttaki linkte bulunan program ile önce UNFORMAT işlemini deneyin. USB niz direk format atılmadan önceki haline dönebilir. Dönmezse aynı linkteki Fast scan metodunu deneyin

Başarısız olur ise;
Recuva veya Wise kullanın.

Alttaki linkte bulunan program ile önce UNFORMAT işlemini deneyin. USB niz direk format atılmadan önceki haline dönebilir. Dönmezse aynı linkteki Fast scan metodunu deneyin

Başarısız olur ise;
Recuva veya Wise kullanın.
Deniyorum, umarım olur.

Recuva kullanabilirsiniz.

Recuva biraz güven vermedi. Onun yerine windows file recovery deniyorum, aynı zamanda unformat deneyeceğim umarım olacak.

Deniyorum, umarım olur.

Recuva biraz güven vermedi. Onun yerine Windows file recovery deniyorum, aynı zamanda unformat deneyeceğim umarım olacak.

Mail ile 1 yıl Free keyli

Çok taze şekilde yanlışlıkla biçimlendirdim. Nasıl geri getirebilirim?

Windows file recovery ile taramayı tamamladım. Tüm dosyaları buldu ve kurtardı ama kurtardığı klasör şu an bomboş.

CMD ile dosyayı açmaya çalışınca * bu dosyayı açmaya izniniz yok * hatası veriyor.

Arkadaşlar tüm yöntemleri denedim ve galiba en verimlisi Windows File Recovery oldu. Microsoft Store'den indirdiğim için güvenilir olduğuna inanıyorum. Biçimlendirme sonrası kaybolan tüm dosyalar eksiksiz geri geldi. Regular yerine signature modda tarama yaptırınca hatayla karşılaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı