Biçimlendirmesiz format

SupremeMaster

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Okuyan işsiz
Dosya kaybetmemek için biçimlendirmesiz format yaptım fakat eski dosyalara erişmek için kullanıcı hesaplarıdaki güvenliklerle ilgili sorun yaşıyorum. Tüm eski dosyalarımda (windows.old) güvenlik sekmesine girdiğimde bir boşluk çıkıyor herhangi bir kulanıcıya atanmamış oluyor ve giremiyorum klasörleri teker teker şimdiki hesaba atayabiliyorum fakat genel olarak atanmıyorlar ve adam gibi giremiyorum eski oyunlarım da muhtemelen buna bağlı olarak hata veriyor veya açılmıyor ne yapmalı ?

Klasörleri hesabınıza atamak yerine taşıyabilirsiniz. Örneğin "Windows.old/Program Files" klasörüne yüklü oyunu "Program Files" klasörüne veya başka bir klasöre taşıyın. Çoğu oyun ve program yükleme gerektirmeden çalışıyor. Ayrıca oyun ve programların oluşturduğu ayarlar "Windows.old/Kullanıcılar" klasörünün içinde kalmıştır. Onların da yerlerini bulup "Kullanıcılar" klasörüne taşıyabilirsiniz. "Windows.old" klasörüyle de işiniz bitince silersiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı